Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Όί διακοπές στην Χίο είναι φουλ πρόγραμμα αυτή την περίοδο.
6 το πρωί κυνηγι με 9, 9 με 9.30 καφεδάκι στην πλατεία, 9.30 με 14.00 γεωργικές εργασίες, 14.30 φαγητό, ύπνος, 18.00 τρέξιμο και έπειτα καφέ και βόλτα στην χώρα!

6 το πρωί κυνηγι με 9, 9 με 9.30 καφεδάκι στην πλατεία, 9.30 με 14.00 γεωργικές εργασίες, 14.30 φαγητό, ύπνος, 18.00 τρέξιμο και έπειτα καφέ και βόλτα στην χώρα!

Α να χαθείς αγροικε, σκοτώνεις τα καημένα τα πουλάκια...!!!
Όσο για τις γεωργικές εργασίες έτσι είναι οι προίκες, θέλουν συντήρηση χαχαχαχαχαχα
:P:P

Παιδιά αν έχεις εξωτερικά ντουι και βγάλω της λάμπες επειδή δεν θέλω να βρέχονται μέσα στο χειμώνα τα ντουι τα σκεπάζω με Σακούλες για προστασία η τα αφήνω ως έχουν;

send from my nexus 5 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Παιδιά αν έχεις εξωτερικά ντουι και βγάλω της λάμπες επειδή δεν θέλω να βρέχονται μέσα στο χειμώνα τα ντουι τα σκεπάζω με Σακούλες για προστασία η τα αφήνω ως έχουν;

send from my nexus 5 using Tapatalk
Αναλογα τα ντου, τη θεση τους και τη σακουλα. Μερικες φορες η σακουλα μπορει να τα κανει χειροτερα εγκλωβιζοντας υγρασια!

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα κ καλή δύναμη σε όλους μας.
Καλημέρα Επίσης.
Δεν μου λες. Με τι πάχος κορδέλα κάνεις τα hands as boxes?
Εγώ δυσκολεύομαι να κάνω στροφές με την μικρη

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα Επίσης.

Αντώνη

Στην δική μου κορδέλα (METABO BAS 318) χρησιμοποιώ πλέον μόνο δύο ειδών κορδέλες.

Η πρώτη είναι στα 6 mm πλάτος & με πάχος 0,65 mm.
Αυτή είναι & η κορδέλα που χρησιμοποιώ για τα bandsaw boxes.

Η δεύτερη κορδέλα που χρησιμοποιώ είναι στα 16mm πλάτος & με πάχος 0,60 mm (για τα σχισίματα των ξύλων).

Όταν θέλω να κάνω κούρβες & κλειστές στροφές, όπου με παίρνει κάνω πρώτα τρύπες με το τρυπάνι στις πολύ κλειστές στροφές έτσι ώστε να μην ταλαιπωρώ την κορδέλα & μου φθαρεί αμέσως.

Άλλες φορές ξεφεύγω λίγο από το σχέδιο προκειμένου να κάνω την δουλειά μου & άλλες φορές μεγαλώνω το κενό.

Δεν βγαίνουν τα κουτάκια τόσο εύκολα όσο δείχνουν τα video στο YouTube.
Εκεί οι φίλοι έχουν δυνατά μηχανήματα, ολοκαίνουργιες κορδέλες & που όσες & να τους σπάσουν υπάρχει ο σπόνσορας από πίσω να τις αντικαθιστά άμεσα.

Αυτά τα λίγα από εμένα. Κάθε χρήστης όμως μπορεί να δουλεύει λίγο διαφορετικά αλλά & κάθε μηχανή ίσως να έχει τα δικά της τερτίπια.

Καλημερααααααα!!!!
6 το πρωί κυνηγι
Α να χαθείς αγροικε, σκοτώνεις τα καημένα τα πουλάκια...!!! +1000
με 9, 9 με 9.30 καφεδάκι στην πλατεία, 9.30 με 14.00 γεωργικές εργασίες, 14.30 φαγητό, ύπνος, 18.00 τρέξιμο και έπειτα καφέ και ...............βόλτα στην χώρα!= Σαλιάρισμα στον Ροδακη, τα εργαλεια

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα Επίσης.

Καλημέρες σε όλους

Μάλλον bandsaw boxes ήθελες να γράψεις Αντώνη αλλά ο οτοκορρέκτορας στην έκανε... :-P Με 5αρα τα κόβω εγώ σχετικά άνετα. Πιστεύω ότι και με 6αρα γίνεται, χωρίς πολύ κλειστές καμπύλες, οπότε προσαρμόζεις το σχέδιο ανάλογα. Γι'αυτο και εγώ είμαι υπέρ του freehand σε αυτές τις κατασκευές, χωρίς καθόλου πατρόν, να πας όσο σε πάει και η κορδέλα.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωπ, μαζί γράφαμε όλοι μου φαίνεται... :-P

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα στην παρέα.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες grandpa. Οι εμπειρίες πάντα χρήσιμες. :ciao:

103.jpg

105.jpg

106.jpg