Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Να σαι καλα Σωτηρη που βαζεις που και που τετοιες φωτο, ειναι απιθανες!!

106.jpg

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα και καλο μηνα ευχομαι εις την παρεα.

Πότε πήγε 1/11 κιόλας ? Καλό μήνα να έχουμε.........
Ααα ρε Κωστη.........Ποτε πηγε 2017->2018, κιολας;

Ε Ρ Ω Τ Α Σ ! ! ! !
Και με πολυ καθαρη οδοντοστοιχια, να συμπληρωσω.

Πορτραιτα απο λιγο πιο μακρυα με λιγο ζουμ για να μην εχεις παραμορφωση. (Εγω τραβαγα απο 80 φακο και πανω).

Να περιγραψω την 3η φωτο αν την εβγαζα εγω.
Το σκυλι με φουσκωμενο τριχωμα, και τα γατια σκαλωμενα στα καγκελα.
Εχουμε γερασει, απειλειται η περιοχη μας απο τον πολυπληθη εχθρο, και η ανοχη που εχουμε δειξει ηδη στο ενα βρωμογατο, δεν περισευει και για αλλα. Αν δεν ειχα μαθει να ακουω το Α Dog, θα ειχα καρφωσει τα "σκαλπ τους" ηδη στα καγκελα της περιφραξης για παραδειγματισμο. Κρατιεμαι, αλλα για ποσο ακομα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα και καλο μηνα ευχομαι εις την παρεα.

Ααα ρε Κωστη.........Ποτε πηγε 2017->2018, κιολας;

Ε Ρ Ω Τ Α Σ ! ! ! !
Και με πολυ καθαρη οδοντοστοιχια, να συμπληρωσω.

Πορτραιτα απο λιγο πιο μακρυα με λιγο ζουμ για να μην εχεις παραμορφωση. (Εγω τραβαγα απο 80 φακο και πανω).

Να περιγραψω την 3η φωτο αν την εβγαζα εγω.
Το σκυλι με φουσκωμενο τριχωμα, και τα γατια σκαλωμενα στα καγκελα.
Εχουμε γερασει, απειλειται η περιοχη μας απο τον πολυπληθη εχθρο, και η ανοχη που εχουμε δειξει ηδη στο ενα βρωμογατο, δεν περισευει και για αλλα. Αν δεν ειχα μαθει να ακουω το Α Dog, θα ειχα καρφωσει τα "σκαλπ τους" ηδη στα καγκελα της περιφραξης για παραδειγματισμο. Κρατιεμαι, αλλα για ποσο ακομα;
καλό μήνα !

ευχαριστώ για τα σχόλια (έχω ανάγκη τα καλοπροαίρετα σχόλια)...

το σκυλάκι διατηρεί τα δόντια του καθαρά σχεδόν μόνο του, τρώει μεν κροκέτα....αλλά και ότι περισσεύει από το φαγητό μου μαζί και τα κόκκαλα (οπότε δεν πετάω τίποτα)....ακόμη και όταν δεν υπάρχουν κόκκαλα....πάει και ψάχνει τριγύρω στην φύση και βρίσκει μόνο του κόκκαλα από ψοφήμια (καρακάξες από τους κυνηγούς τώρα, την άλλη φορά είχε φέρει μισή αλεπού, επίσης πρέπει να έχει κρύψει στην ευρύτερη περιοχή αποθέματα από κόκκαλα που τις είχα δώσει παλιά και γυρνάει με αυτά σπίτι, κλπ ).

τώρα όσο αφορά τα γατάκια....είναι μαζί τους από την γέννα...τα έπαιρνε από την μάνα για να τα θηλάσει αυτή...δυστυχώς δεν υπάρχουν λεφτά να της κάνω στείρωση, και της έχει βγει το μητρικό ένστικτο...βέβαια τα "ανέχεται " ξέροντας ότι μετά από μένα, Α Dog, είναι αυτή και τα υπόλοιπα γατιά (τώρα είναι 4 τον αριθμό) έπονται.