Tο Καφενείο των Μαστόρων.

O Δημητρης -Weatherman- δοκιμαζει το 18βολτο φαλτσοπριονο της Ryobi...λετε?:))))

Η χαρά τού μάστορα είναι τό εργαστήριο τού Μιχάλη,τό έχει οργανώσει άψογα :a0210:

:flipout: Απόλα έχει ο μπαξές,ωραία καί τά δυό,τό Proxxon φυσικά έχει αρκετά μικρότερες δυνατότητες είναι γιά πηχάκια - άντε μετά βίας μικρά δοκαράκια,τό Ryobi έχει ισχύ σχεδόν όσο ένα ηλεκτρικό φαλτσοπρίονο κλάσσης 1200 watt.

Δουλεύουν καθημερινό ωράριο ...αλλά οι εργασίες είναι μη δημοσιεύσιμες ... ανακαίνιση με προδιαγραφές ιδιότροπου -bye-

Καλή αποπεράτωση τών εργασιών Νικόλα,αλλά πρέπει να δούμε τα έργα σου,γιατί εσύ συνήθως κάνεις "αγγέλους",νά πάρουμε καμμιά ιδέα διακόσμησης.

Άσε Δημήτρη ...το χειρότερο είναι να ξέρεις πως πρέπει να γίνει σωστά μια δουλειά ... και να μην μπορείς να το παραβλέψεις. Οπότε ξεκινάς μόνος σου και όπου βγει χρονικά.

Εκτός ανακαίνισης....
Δυο μέρες έφαγα να καθαρίσω τον λέβητα και τον καυστήρα ....μόνο με οδοντόβουρτσα δεν τα έκανα :flipout::flipout:

IMG_1280m.jpg

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εκτός ανακαίνισης....
Δυο μέρες έφαγα να καθαρίσω τον λέβητα και τον καυστήρα ....μόνο με οδοντόβουρτσα δεν τα έκανα :flipout::flipout:

Έτοιμος για την NASA :flipout::flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δεύτερος νταμπλάς :flipout:
Τί λές νά πάρω τό φαλτσοπριονάκι Proxxon νά κόβω καβίλιες και πηχάκια ?

Μπα, μάλλον για να συμπληρώσεις την συλλογή PROXXON

Εκτός ανακαίνισης....

Τσίγκλισμα θέλεις μού φαίνεται γιά να ανεβάσεις φωτογραφίες.:firstprize:
Χιούστον ένα μικρό βήμα στόν καυστήρα,ένα μεγάλο βήμα στήν οικονομία καί τήν θέρμανση :flipout::SFGSFGSF:

Αν ποτέ αποφασίσει ο Osatosa να ανεβάσει φωτογραφίες από τα έργα κ τις "ημέρες" του, θα μας τρέχουν τα σάλια. Αλλά είναι σεμνό κ ντροπαλό το αγόρι μου.

Καλημερα.
Επειδη εχω φτασει στο αμην παιρνω το θαρρος να ρωτησω και εδω αν μπορει να δωσει καποιος αιμα.
Για το πατερα μου, ψαχνω 6 μοναδες, εχουμε καλυψει καποιες. Πολυ δυσκολο να βρει καποιος αιμα.

Καλημέρα παλικάρια.
Νεκ παραστατικά στον πατέρα σου. Δυστυχώς, προσωπικά, δεν μπορώ να βοηθήσω.