Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καθώς έψαχνα για κάποια θέματα και δεν τα έβρισκα ανακάλυψα πως έχει δημιουργηθεί στο "Εργαλεία, Gadgets και EDC" δημιουργηθεί νέα υποκατηγορία "Κατασκευές και τεχνικές" παράλληλα με το "Gadgets, Εργαλεία & EDC"
Όσοι λοιπόν έχετε χάσει τα θέματα που παρακολουθείτε, βρείτε τα εκεί μέχρι να ανακοινώσουν οι κκ διαχειριστές τις αλλάγές.
 
Καλημέρα. Έχετε κάνει αγορά από alliexpress; Για ένα πραγματακι χρεώνει 28 δολλάρια μεταφορικά. Κάνω κάτι λάθος; Δεν έχω αγοράσει άλλη φορά από αυτόν.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Καλημερα συναδελφοι!

Αρχισαν οι μεταφορες νηματων αργα χτες στην νεα υποκατηγορια 'Κατασκευες και τεχνικες' και η διαδικασια εχει σχεδον ολοκληρωθει.

Ειμαστε πλεον εδω
http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php/181-Εργαλεία-Gadgets-και-EDC

Σε δικη μας κατηγορια κατω απο την υπερκατηγορια AVclub lounge
http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php/1-AVClub-Lounge

Θα λειψω λιγες μερες στη Ρουμανια, οπως καθε μηνα και θα επανελθω την επομενη βδομαδα.
 
Καλημερα παιδια!

Σωστα Παναγιωτη.

Νεκ αν δεν επαιρνα την αγωγη που παιρνω θα εδινα εγω φιλε.
Μαλιστα μου ζητησε και ενας φιλος που κανει επεμβαση και η μητερα του αλλα δυστυχως δεν μπορω.
 
Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα. Έχετε κάνει αγορά από alliexpress; Για ένα πραγματακι χρεώνει 28 δολλάρια μεταφορικά. Κάνω κάτι λάθος; Δεν έχω αγοράσει άλλη φορά από αυτόν.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι πολλά τα μεταφορικά.
Ψάξτο με φίλτρο στην αριστερή στήλη & κλικάρισε για αγορά μόνο από την Κίνα ή κλικάρισε το free μεταφορικά. Διαφορετικά πας αλλού.
Κάνε copy paste την ακριβή περιγραφή του ή μια εικόνα του & googlάρισε το.
 
Δυστυχώς έχουν ανέβει στους 9 οι νεκροί και φοβούνται για διψήφιο νούμερο!