Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.
Να το κάνουμε ενεργειακό!
Day off today.....
Να το κάνουμε ενεργειακό!
Day off today.....
Καλην ημερα Αρχοντες.
Ελπιζω σημερα να καταφερω να ανεβασω τις φωτο απο το "παγκακι της Αρτας" που ΝΑΙ - δεν ειναι φημη, ειναι γεγονος - το τελειωσα, και μια χειροτεχνια που ειναι σε εξελιξη.
Θα ηθελα να ευχαριστησω, εκτος απο τους γονεις μου που με εκαναν τοσο ομορφο, εξυπνο, και ικανο, τους "χιλλιαδες" ('νταξ το παρακανες) φιλους απο το φορουμ, για την στηριξη τους με μειλ και πμ. ( "τι θα γινει ρε μ.....α μου με κεινο το παγκακι θα το τελειωσεις καμμια φορα" και "που θα το βαλεις "ρε" και το φτιαχνεις ετσι, στην Αρκτικη").
Να ξερετε οτι η στηριξη σας υπηρξε σημαντικη.
Τελος θελω να ευχαριστησω το Θεο που εκτος απο ολα τα αλλα χαρισματα, με εκανε τοσο μα τοσο μετριοφρωνα!!!!
Κωστα νομιζεις οτι θα μπορεσεις να βρεθουμε καποια στιγμη εις τα ανωτερα πατωματα του οντά σου,
ωστενα εκμεταλλευτω τις ικανοτητες σου, στην φρεζα ξυλου που διαθετεις;
Δεχομαι και αρνητικη αλλα και θετικη απαντηση χωρις απολυτως κανενα προβλημα, ειλικρινα.
Καλην ημερα Αρχοντες.
Ελπιζω σημερα να καταφερω να ανεβασω τις φωτο απο το "παγκακι της Αρτας" που ΝΑΙ - δεν ειναι φημη, ειναι γεγονος - το τελειωσα, και μια χειροτεχνια που ειναι σε εξελιξη.
Θα ηθελα να ευχαριστησω, εκτος απο τους γονεις μου που με εκαναν τοσο ομορφο, εξυπνο, και ικανο, τους "χιλλιαδες" ('νταξ το παρακανες) φιλους απο το φορουμ, για την στηριξη τους με μειλ και πμ. ( "τι θα γινει ρε μ.....α μου με κεινο το παγκακι θα το τελειωσεις καμμια φορα" και "που θα το βαλεις "ρε" και το φτιαχνεις ετσι, στην Αρκτικη").
Να ξερετε οτι η στηριξη σας υπηρξε σημαντικη.
Τελος θελω να ευχαριστησω το Θεο που εκτος απο ολα τα αλλα χαρισματα, με εκανε τοσο μα τοσο μετριοφρωνα!!!!
Κωστα νομιζεις οτι θα μπορεσεις να βρεθουμε καποια στιγμη εις τα ανωτερα πατωματα του οντά σου,
ωστενα εκμεταλλευτω τις ικανοτητες σου, στην φρεζα ξυλου που διαθετεις;
Δεχομαι και αρνητικη αλλα και θετικη απαντηση χωρις απολυτως κανενα προβλημα, ειλικρινα.
Ειναι δυσκολακι Κωστα.
Καλημέρα Παιδιά.
Τι έπαθες ρε Δημήτρη????
Ωραια θα το δουμε, εχω και το δειγμα αλλα και το καινουργιο κοματι ξυλο.
Ξεκιναει ομορφα μια ημερα, καθεσε που εχεις λιγο χρονο και ηρεμια, να ανοιξεις το "ρημαδι" το φορουμ, να πεις 5 κουβεντες, να δεις και 5 πραγματα, να μαθεις, και ξαφνικα............
βρισκεσαι μεσα στις λασπες και την καταιγιδα με παντοφλες, kennel, γαντια και knipex, σε μια rescue, for not let(others) kill, mission.
Και υστερα σου λεει μην αγχωνεσαι, στεναχωριεσαι και χαλιεσαι.
Βρε τι "σκατανθρωποι" ειμαστε τελικα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.