Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα Γιάννη.
Να τον χαίρεσαι κ να γίνει... Σπανούλης το παιδί όταν μεγαλώσει, όχι Διαμαντιδ.

Aς γινει οτι θελει....Ανεργος μονο να μην γινει.

Καλημερα σας.

5 ράμματα στον αντίχειρα (έπιασε μέχρι τένοντες χωρίς ευτυχώς να τους κόψει),ξεφλουδισμένος μέσος μέχρι κόκκαλο..Απο ποτήρι που έσπασε στο χέρι μου.Και μετά σου λένε "πρόσεχε το δισκοπρίονο" :) .Και έχα προγραμματίσει κατασκευές μέσα στις γιορτές...

Περαστικα Νικο γρηγορα και "χωρις υπολοιπα".
Ειναι αυτο που λεμε, γλυτωσε απο τον κομητη, και την επαθε απο το βαζο!!!!!

Περαστικά Νικόλα.

Για το πετρέλαιο μη μασάτε ...
Πάντα θα έχουμε λιγότερη κατανάλωση και διπλάσια αντοχή σε χιλιόμετρα!
Για να μη πω,πως ήδη αποσβέσαμε και κερδίζουμε σε σχέση με την βενζίνη...

Και 2πλασιο κοστος επισκευων. Το πετρελαιο αν δεν κανεις πολλααααα χλμ το χρονο δεν κανει αποσβεση μονο απο την καταναλωση και το καυσιμο. Ειδικα τα καινουργια. (Dpf, βαλβιδες common rail, προθερμανσεις με αισθητηρα πιεσης, βαλβιδες υποπιεσης, συμπιεστες με φιξ την εξαγωγη και φιξ ηλεκτρικους ενεργοποιητες waste gate, κτλ, κτλ.)

Περαστικά Νίκο,
Για να σε παρηγορήσω μόλις έβγαλα οκτώ ράμματα από τον αριστερό δείκτη του χεριού ."Δώρο" από αλυσοπρίονο ,όταν κλώτσησε πέφτοντας πάνω σε ροζο κλαδιού.
και πάλι περαστικά ,

Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850F μου χρησιμοποιώντας Jedi Force

Περαστικα γρηγορα και σε σενα Βαγγελη. Ειναι η εποχη του δεμενου χεριου.

Καλημερα απο Τριπολη.
Στις 7 ψιλοβρεχε και στις 8:15 βγαινω να παω τα παιδια στο σχολειο....αλλα ο νανος δεν μπορουσε να παει με τοσο χιονι.

Καλημερα. Ομορφιες να τον χαιρεσαι τον "νανο" σου και μαζι να χαρειτε και το λευκο του χιονιου.

Χτες το βραδυ που μιλαγα με ατομο απο το Κτελ Ηλειας μου ελεγε οτι η Τριπολη δεν περναει.

Κωστα ο σταθμος του Καστελοκαμπου χτες στις 4:30 πμ εγραψε ριπη 85 km/h, 9αρι δλδ.
Για το θεμα που λεγαμε περα οτι εχω πηξει αυτες τις μερες, το αφησα λιγο πισω για να μην σου "γινομαι " μεσα στις γιορτες.
Με εχει πιασει και μια ελαφρια κουλαμαρα στο μυαλο και τα χερια , απο την κουραση.

Νικολα ολα καλα; Πρεπει να σας πηρε και να σας σηκωσε. Βορειοι και βορειοανατολικοι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

cbfdim Χτες είχε πράγματι χιονιά στο "μαγαζί" αλλά εδώ που είμαι τώρα έχει χιόνια κ 0 βαθμούς.

χαχα,
άσε τα ταξίδια και πιάσε τον Τόρνο , σωστός ο Κώστας . Πως θα μάθετε , όλα έτοιμη τροφή ? Η νεολαία σήμερα ......τέλοσπάντων !!

Μερικά center finders για να βρίσκουμε το κέντρο σε ξύλα, με το νέο το "παιχνιδι"
b8eb63aa44bf609ae3ef337c6b56f692.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Πως δουλεύουν αυτοί οι κεντραδόροι ρε Αντουάν;
Ο printer πως παίρνει εντολές εκτύπωσης; Από PC ;
Μπορείς να κατασκευάσεις ότι θες; Τι χρειάζεται για να κατασκευάσεις πχ ένα πλαστκό γρανάζι;

Καλησπέρα σέ όλους καί καλές γιορτές νά έχουμε.

Δημητρό τι λες για αυτό ?

http://dmidea.eu/wp-content/uploads/2017/12/teacup.pdf

Nα σαι καλά Κώστα,ωραίο project θά τό φτιάξω μετά τίς γιορτές,καλά μιλάμε ο dmidea σκίζει από ιδέες,άσε πού ο μπαγάσας είναι διαβήτης στήν σέγα πάγκου,κόβει λές καί έχει οδηγό,έμεινα άναυδος μέ τήν τεχνική τού φάλτσο-τελάρου πού τό κύκλωσε εύκολα μέ ταινία,δέν θέλει πού λέμε κόπο θέλει τρόπο.
Καί επίσης μέ τό κουτί πού τό κλείνει καί μετά τό κόβει,τί μαθαίνουμε,εύκολα καί γρήγορα.

Αυτό το μικρό καί σβέλτο πριονάκι χειρός πού έχει ξέρεις άν είναι κάτι ιδιαίτερο ? ,πού κόλλησα καί εγώ τώρα θά πείς :flipout: είναι τό μόνο πού δέν έχω καθώς καί ένα μικρό ροκάνι χούφτας κάνει δουλειά στίς ακμές,τί μαθαίνουμς,τί μαθαίνουμε.

Καλά να περνάς Κώστα,προσοχή στόν δρόμο καί στά πεζοδρόμια λόγο πάγου,τό χιόνι θέλει πατούσα "Γέτι" να πατάει καλά στό χιόνι δέν θέλει φτέρνα πρώτα καί μετά πέλμα,θέλει κοινός πλατυποδία :flipout:-bye-

Μερικά center finders για να βρίσκουμε το κέντρο σε ξύλα, με το νέο το "παιχνιδι"

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Αντώνη καλλιτέχνη αυτό τό πορτοκαλί "μαλλί τής γριάς" πού έχει σέ καρούλι είναι πλαστικό πού λιώνει καί κάνει σχέδια ?
Στήν ουσία ο 3d printer είναι ένας κατασκευαστής πλαστικών σχεδίων άν κατάλαβα ορθά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καί επίσης μέ τό κουτί πού τό κλείνει καί μετά τό κόβει,τί μαθαίνουμε,εύκολα καί γρήγορα.

Δημήτρη, αυτός είναι ο τρόπος για απόλυτη εφαρμογή των δύο κομματιών.
Κι "έρχονται" ακριβώς και τα νερά του ξύλου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δημήτρη, αυτός είναι ο τρόπος για απόλυτη εφαρμογή των δύο κομματιών.
Κι "έρχονται" ακριβώς και τα νερά του ξύλου.

Ωπα αυτό δέν τό σκέφτηκα Μπάμπη ότι καί τά νερά θά έρχονται επακριβώς,σκέφτηκα μόνο τήν απόλυτη εφαρμογή,χωρίς κόπο.
Γηράσκω αεί διδασκόμενος πού λένε,αλλά άς είναι καλά τό forum.:a0210:

Πριονακι τέτοιο να πάρεις. Να είναι καλή μάρκα κ καλή ποιότητα. Χρειάζεται σε πολλές περιπτώσεις κ ειδικά στο κόψιμο στις καβιλιες όταν αυτές εξέχουν σε μία συναρμογή.

Προσέχω τι .....τρώω κ που ....πατάω για να μην εφαρμόσω σε καμία περίπτωση την παροιμία !!!

Last edited by a moderator: