Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πριονακι τέτοιο να πάρεις. Να είναι καλή μάρκα κ καλή ποιότητα. Χρειάζεται σε πολλές περιπτώσεις κ ειδικά στο κόψιμο στις καβιλιες όταν αυτές εξέχουν σε μία συναρμογή.

Tό έχω τό εύκαμπτο πριονάκι γιά καβίλιες,αλλά του dmidea δέν είναι εύκαμπτο

Μήπως είναι κάτι τέτοιο ?

Τέτοια κομμάτια μπορείς να τα κόψεις στο δισκοπριονάκι σου με τον οδηγό άνετα πάντως.

Αν θέλεις του στέλνεις mail ή τον ρωτάς στο YouTube κ πάντα σου απαντάει. Θέλεις να τον ρωτήσουμε?

Last edited by a moderator:

Αν θέλεις του στέλνεις mail ή τον ρωτάς στο YouTube κ πάντα σου απαντάει. Θέλεις να τον ρωτήσουμε?

Πρός Θεού-πρός Θεού,θά μάς κοροιδεύει,καί πρέπει στούς Γερμανούς νά δείχνουμε ότι τό κατέχουμε τό άθλημα λόγο εγωισμού,καί άς είμαστε άσχετοι,μάς έχουν πού μάς έχουν γιά μάο-μάο,ποτέ δέν θά ρωτάμε τούς ξένους,θά κάνουμε εδώ κούς-κούς καί θα τα ανακαλύπτουμε μεταξύ μας.

Τέτοια κομμάτια μπορείς να τα κόψεις στο δισκοπριονάκι σου με τον οδηγό άνετα πάντως.

Κάτσε νά ευχαριστηθείς φαγητό "Σειρά" καί νά μιλήσεις μέ τήν "γιαγιά" καί τήν παρέα σου καί άσε μας εμάς,πέτα το τό κινητό στίς διακοπές σου,επιβάλλεται !!!:grinning-smiley-043
Σαλούτο καί από εμένα στήν παρέα:ernaehrung004:

Last edited:
Πρός Θεού-πρός Θεού,θά μάς κοροιδεύει,καί πρέπει στούς Γερμανούς νά δείχνουμε ότι τό κατέχουμε τό άθλημα λόγο εγωισμού,καί άς είμαστε άσχετοι,μάς έχουν πού μάς έχουν γιά μάο-μάο,ποτέ δέν θά ρωτάμε ξένους,θά κάνουμε εδώ κούς-κούς καί θα τα ανακαλύπτουμε μεταξύ μας.

Κάτσε νά ευχαριστηθείς φαγητό "Σειρά" καί νά μιλήσεις μέ τήν "γιαγιά" καί τήν παρέα σου καί άσε μας εμάς,πέτα το τό κινητό στίς διακοπές σου,επιβάλλεται !!!:grinning-smiley-043
Σαλούτο καί από εμένα στήν παρέα:ernaehrung004:

:a0210:

Καλημέρα κ Χρόνια Πολλά.
Να τα πούμε ?
Καλήν ημέρα άρχοντες......

https://youtu.be/nSnhvgsTa04

Last edited by a moderator:

Καλημέρα κ Χρόνια Πολλά.
Να τα πούμε ?
Καλήν ημέρα άρχοντες......

Νά τά πείτε,νά τά πείτε
Καλημέρα χρόνια πολλά σέ όλους,καί καλές γιορτές νά έχουμε.

Καλην ημεραν αρχοντες. Χριστός γενναται σημερον. Χρονια Πολλα

cbfdim Χτες είχε πράγματι χιονιά στο "μαγαζί" αλλά εδώ που είμαι τώρα έχει χιόνια κ 0 βαθμούς.

Με προλαβες σου ειχα βαλει αρχικα χτες μια φωτο απο εξωτερικη καμερα στην Τσαπουρνια (πριν τελειωσει η μπαταρια του UPS), αλλα την εβγαλα γιατι δεν μπορεσα να ρωτησω τον φιλο που μου την εστειλε. Ογδοντα περιπου ποντους.
Εισαι "αρχηγοπουλο", δεν το συζητω, καλα να περνατε.

Μερικά center finders για να βρίσκουμε το κέντρο σε ξύλα, με το νέο το "παιχνιδι"
b8eb63aa44bf609ae3ef337c6b56f692.jpg
Sent from my Heart using Cristmas Magic

Καλημερα Καρχ. και Χρονια Πολλα. Να υποθεσω θα διαβασω για τρισδιαστατο εκτυπωτη στις παραλαβες;

Πρός Θεού-πρός Θεού,θά μάς κοροιδεύει,καί πρέπει στούς Γερμανούς νά δείχνουμε ότι τό κατέχουμε τό άθλημα λόγο εγωισμού,καί άς είμαστε άσχετοι,μάς έχουν πού μάς έχουν γιά μάο-μάο,ποτέ δέν θά ρωτάμε τούς ξένους,θά κάνουμε εδώ κούς-κούς καί θα τα ανακαλύπτουμε μεταξύ μας.

Καλημερα Δημητρη, Χρονια Πολλα. Μεσα στο μυαλο μου εισαι βρε "μπαγασα".

Καλημερα απο την Χιο!!!
Να τα πείτε!!!
Χρόνια πολλά και καλά συνάδελφοι!

Καλημερα στην ομορφη Χιο και Χρονια Πολλα στους Χιωτες μας.

Τριγωνα τετραγωνα, στρογγυλα κοφτααααα
Βγαλανε τα proxxon, σχεδια πολλααα, χεεει!

Καλημερα στο γιγαντα του Παγγαιου. Χρονια Πολλα Νεκ.

Καλησπέρα σας και Καλά Χριστούγεννα με τις οικογένειες και τους οικείους μας!
Και επειδή δεν έχουμε "άγιο"... παραμονή φτιάχνω ματσόλα από παλέτα.
DSCN1663.jpg

Καλησπέρα την μαστροπαρέα. Καλές γιορτές και χρόνια καλά.
:4616:
:christmaswreath:Καλά Χριστούγεννα.:christmaswreath:

Χρόνια πολλά σε όλους!

5 ράμματα στον αντίχειρα (έπιασε μέχρι τένοντες χωρίς ευτυχώς να τους κόψει),ξεφλουδισμένος μέσος μέχρι κόκκαλο..Απο ποτήρι που έσπασε στο χέρι μου.Και μετάμσου λένε "πρόσεχε το δισκοπρίονο" :) .Και έχα προγραμματίσει κατασκευές μέσα στις γιορτές...

Περαστικά συνονόματε! Το Φεβρουάριο την είχα πατήσει κι εγώ κάπως έτσι, το είχα γράψει κι εδώ. Μόνο που στη δική μου περίπτωση είχε και πέσιμο σε σκάλα μαζί.

Τι χριστουγεννα? Διασκεδαση? Δεν υπαρχει δυνατοτητα, τουλαχιστον να φτιαξουμε κατι να περασει λιγη ωρα δημιουργικα.

Edit: το μικρο τροχακι της bosch...παναξιο! Οποιος ασχοληται εστω και κατ’ελαχιστο με μεταλλα και εχει τη σειρα/μπαταριες να το παρει! Αν στο δεξι χερι εινσι ο βιδολογος σιγουρα στο αριστερο θα ειναι αυτο!