Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλα Χριστουγεννα συναδελφοι!!

Σαν χορτασμενο φιδι ειμαι μετα απο το Χριστουγεννιατικο τραπεζι. Μετα βιας ερπονται τα δακτυλα στο πληκτρολογιο!

Αν βγω (ποτέ) σε σύνταξη θα το σκεφτώ σοβαρά..... :flipout:
Πωλούνταν πανάκριβα (χειροποίητα γαρ) κ έφευγαν πολλά.
Ωραία τόπος, μπράβο τους.

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Υγεια, ευημερια και οτι καλυτερο σε εσας και τις οικογενειες σας.
Βλεοω πολλες ωραιες φωτογραφιες και κατασκευες στα διαφορα θεματα και δεν σας προλαβαινω.
Κωστα, ωραιες οι κατασκευες-παιχνιδια, ειναι καποιου γνωστου, η τα πετυχες τυχαια; Τι εννοεις οτι πουλιουνται πανακριβα; Πανω απο 5-10 ? Δεν εχω αισθηση των τιμων που ζητανε.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Υγεια, ευημερια και οτι καλυτερο σε εσας και τις οικογενειες σας.
Βλεοω πολλες ωραιες φωτογραφιες και κατασκευες στα διαφορα θεματα και δεν σας προλαβαινω.
Κωστα, ωραιες οι κατασκευες-παιχνιδια, ειναι καποιου γνωστου, η τα πετυχες τυχαια; Τι εννοεις οτι πουλιουνται πανακριβα; Πανω απο 5-10 ? Δεν εχω αισθηση των τιμων που ζητανε.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τυχαία σε Θεματικό Πάρκο.

Τιμές από 8 - 25 , τα έσοδα πήγαιναν για καλό σκοπό.
Το μεγάλο καράβι 50 .

Καλησπερα.
Κυριακο παρακαλω αν μπορεις και το θελουν και τα αλλα παιδια φυσικα, βαλε το λινκ του Αντωνη καρχαρια στα χρησιμα, γιατι πηγα ολα του τα μυνηματα πισω για να το βρω στο καφενειο.
Ανεβασα το png απο τον αστειο ταρανδο, για οποιον το θελει