Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Με κλήση στην ΕΜΑΚ τον βγάλαμε από το γραφείο με τον 3D printer.....

20180114_122613.jpg

Πήραμε και δωράκι εκτυπωμενο κέρμα για καρότσι σούπερ μάρκετ!

χαχαχα, η ευχη του πατρικιου στους πληβειους!!

Απο αυτην την αποψη η ευχη 'καλο κουραγιο' μου φανταζει μιζερη και οξυμωρη για να συνοδευει το αισιοδοξο 'καλημερα' μας!

Καλημερα μάστορες και καλη βδομαδα!

Απο αυτην την αποψη η ευχη 'καλο κουραγιο' μου φανταζει μιζερη και οξυμωρη για να συνοδευει το αισιοδοξο 'καλημερα' μας!

Καλημερα μάστορες και καλη βδομαδα!

+1 :a0210:

Καλησπέρα καί καλή εβδομάδα επίσης.

Οπως και να το πει κανεις παιδια το κουραγιο ειναι για καποιον ου εχει δουλεια και κοπο μπροστα του.
Δεν ακουσα να λεει κανεις σε καποιον που παρταρει κουραγιο.
Χεχεχε.

Την καλησπερα μου!

Δεν διαφωνω πατριωτακι μου, αλλά:

Καλο κουραγιο λενε επισης και στους δυστυχεις, αυτους που δεν τους ευνοησε η μοιρα και αυτους που τους περιμενει 'γολγοθας'. Δεν ειπε τυχαια αυτη την κουβεντα ο αθλιος νεοταξιτης ολι ρεν.. (το ο και ρ με μικρα).

Γι'αυτο δεν νομιζω να ειναι και οτι καλυτερο θες να ακουσεις πρωι πρωι για να ξεκινησεις αισιοδοξα την μερα σου, σε προδιαθετει αρνητικα!

Περα απο τη φιλοσοφικη συζητηση ομως, κουραγιο και δυναμη ειναι αληθεια οτι χρειαζομαστε ολοι μας - και τυχη, και μπολικη μαλιστα! :))

Καλησπέρα!
Blue Monday η σημερινή απεργιακή Δευτέρα, που ευτυχώς πλέον με βρίσκει στη θαλπωρή του σπιτιού μου...
Θα αναφέρω μόνο: Άλιμος - Κηφισιά = 1h 55min... χρόνος ρεκόρ!

Κουνηθηκαμε λιγάκι....

Last edited by a moderator:
Και στο κεντρο κουνησε. Ειμαι στον 4ο οροφο, και κουνιοντουσαν και οι κουρτινες για λιγο μετα.

Επισης σε οτι αφορα την κινηση ευχαριστηθηκα το ποδηλατο σημερα. Μαρουσι-κεντρο σε 20 λεπτα μεσω της σχετικα φορτωμενης αλλα οχι κολλημενης Κηφισιας. Εφυγα κατα τις 10 παρα εικοσι και ειχε αρχισει να χαλαρωνει η κινηση. Πιο νωρις η κατασταση ηταν απελπιστικη απ'οτι μου ελεγαν καποιοι πελατες.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk