Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τελείως "off topic" πρόσφατα είχα γράψει ότι ο το laptop μου αρχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα με μήνυμα data inpage error, που ύστερα από αναζήτηση στο google έχει να κάνει κάτι με μνήμες (σκληρός ή/και ram). Σήμερα το laptop μετά τη μπλε οθόνη με το μήνυμα δεν έκανε καθόλου boot. Έτσι αποφάσισα να το ανοίξω να δω μήπως καταλάβω τίποτα.

Ανοίγοντας τι να δω ?
Ο σκληρός ήθελε να δραπετεύσει...! -bye-
Οι 2 βίδες που τον συγκρατούν τελείως λυμένες (εκτός θέσεις) ο σκληρός να είναι "ξεκουμπωμένος".

Με μπόλικη κ@#!φαρδία, γλίτωσα έξοδα 500-600 ευρώ από την αγορά νέου! :D :D :D

Τρέχα για το βάζο πριν πας για δουλειά !!!

Μάγος είσαι????

Απίστευτο!!!!!

Ήρθε η μητέρα μου κ η αδερφή μου από Χίο σήμερα πρωί πρωί και κατέβηκα λιμάνι να τις πάρω και πήγα στο πατρικό μου!!!!!!

Δες στο νήμα του τορνου!!!!!!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μάγος είσαι????

Απίστευτο!!!!!

Ήρθε η μητέρα μου κ η αδερφή μου από Χίο σήμερα πρωί πρωί και κατέβηκα λιμάνι να τις πάρω και πήγα στο πατρικό μου!!!!!!

Δες στο νήμα του τορνου!!!!!!

Σου έχω βάλει Gps !!!!

Kοίτα να σε παρεξηγήσει η Ξ. ότι ......................ξενογυρνάς & εσύ να τορνογυρνάς.
Θα πάει τζάμπα η παντόφλα !!!

Shark Πολύχρονος.

O τοίχος είχε την δική του .....Υστερία !

Αυτοκίνητα - Πωλήσεις.
http://www.newsauto.gr/specials/i-protathlites-ton-poliseon-tou-2017/

Αντε κ σε τόρνο μετά........

Καλημέρα κ Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντες (Αθανάσιος κ Αθανασία).

Last edited by a moderator:
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.
Χρόνια πολλά στον Αντώνη τον καρχαρία.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλημερα μαστορες! Φευγει σιγα σιγα και ο Γεναρης!!

Κανοντας εναν συνοπτικο απολογισμο του 2017 θα ελεγα τα εξης:

Θεωρω λοιπον οτι για τον χρονο που περασε, ο game changer ηταν ο Παυλος που εβαλε αρκετα μελη στο θαυμασιο τριπακι του τορνου.
Ο Κωστας (Costas1965) ηταν ο MVP, ακουραστος παιχτης με τεραστια παραγωγη, μπολικο μερακι και θετικοτατη συμβολη στην κατηγορια μας!
Ο Δημητρης (weatherman) ηταν ο αρχοντας των παραγγελιων που μεσα σε λιγο καιρο ολοκληρωσε σχεδον ολη την σειρα επιτραπεζιων εργαλειων της proxxon και οχι μονο!!
Αποκτησαμε την δικη μας γωνια και με την πολυτιμη συμβολη ολων των μελων μας ειμαστε πλεον σταθερα στο τοπ 3 των πιο πολυδιαβασμενων κατηγοριων στο AVclub!

Μπηκαμε λοιπον γερα στο 2018, το οποιο προβλεπω να μας εκπλησσει ακομα περισσοτερο με την δημιουργικοτητα και το ταλεντο των μελων μας! Γεροί να´μαστε! :ernaehrung004: