Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλησπέρα φίλοι μου απο το θάλαμο 13 της ορθοπαιδικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ.Το πρωί χειρουργούμαι,ελπίζω να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα του αντίχειρα..

Καλή επιτυχία Νίκο,όλα καλά θά πάνε.

Έκανε μια επέμβαση Νίκο.
Αύριο μάλλον θα πάω να τον δω και θα του μεταβιβασω τις ευχές!

Σιδερένιος καί καλή ανάρρωση ο Μιχάλης (Mikep)

Kαλημερα αρχοντες! Καλο Σαββατοκυριακο!
Πεταω σε λιγο για ρουμανια και θα τα πουμε πια απο την επομενη βδομαδα.

Καλό ταξίδι Μιχάλη,καλά νά περάσεις ότι καί άν κάνεις.

Καλησπέρα μάστορες.

Μας κούνησε λίγο χτες στις 02:00 ο με 4.2 ή για άλλους 3.5, 3,7, 3.9 ούτε αυτοί δεν ξέρουν.
Πάλι καλά που δεν κοιμόμουν και πετάχτηκα να πάω στον μικρό που ξύπνησε κι αυτός...
Το νιώσαμε ΚΑΛΑ πάντως, γιατί το επίκεντρο ήταν μόλις στα 5χμ βάθος και πολύ μα ΠΑΡΑ πολύ κοντα στο Βόλο όπως θα δείτε στη φωτογραφία....με 4 μετασεισμούς μικρούς όμως..

seismos.jpg

Ισχύει Δημήτρη ότι για το σμήνος των σεισμών στην Αττική φταίει το φράγμα του Μαραθώνα?

http://www.iefimerida.gr/news/39031...oy-stratoy-xiras-poia-kleinoyn-oristika-lista

Άσχημο αυτό για κάποιες ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ περιοχές (π.χ. Τρίπολη) που ζούσαν από την δραστηριότητα αυτή.

Last edited by a moderator:
Περαστικα Νικο και Μιχαλη, συντομα κοντα μας στη "μαχη" του πληκτρολογιου και της ανταλλαγης ιδεων!!!!!!!

Καλη αναρρωση και επιστροφη στις καθημερινες δραστηριοτητες σας Νικο και Μιχαλη, ειδα τα νεα με λιγη καθυστερηση. Ελπιζω ολα να πηγαν καλα και να τα ξαναπουμε συντομα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.iefimerida.gr/news/39031...oy-stratoy-xiras-poia-kleinoyn-oristika-lista

Άσχημο αυτό για κάποιες ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ περιοχές (π.χ. Τρίπολη) που ζούσαν από την δραστηριότητα αυτή.
Οταν μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστω στο Θηβετ μου λεγαν ολοι "θα θυμασαι για παντα αυτη την ανηφορα". Μολις βρεθηκα μπροστα στην πυλη καταλαβα τι εννοουσαν. Ακομα τη θυμαμαι. Χαχαχαχα :-P

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Οταν μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστω στο Θηβετ μου λεγαν ολοι "θα θυμασαι για παντα αυτη την ανηφορα". Μολις βρεθηκα μπροστα στην πυλη καταλαβα τι εννοουσαν. Ακομα τη θυμαμαι. Χαχαχαχα :-P

Ω ναι! Και το μακρυ περιπολο επισης!

Καλη σας ημερα Κυριοι!

Μου κανει λιγο "παραταιρο" βεβαια να μην γραφω κατω απο τον Κωστα, γιατι ειμαι σαν τα σκυλια, λατρης της συνηθειας, και οταν "βγαινω εκτος" ανησυχω!!!!
Αν εχεις διπλα σου τον κυριο με την πλουσια και λιγο γκριζοπη "χαιτη", καλο ταξιδι, καλη ανταμωση στα "τορναράδικα" και καλη επιστροφη.

Κοιταγα το παρακατω πριν απο λιγη ωρα, και σκεφτομουν οτι εσεις οι "τορναδοροι" θα μπορουσατε να ενωσετε δυναμεις, να φτιαξετε τα αντιστοιχα συλλεκτικα παλλετοσφηνακια με το λογοτυπο του AVclub και να μας "αποζημιωσετε" για ολα οσα εχουμε υποστει, βλεποντας τις ομορφες δημιουργιες σας, αλλα και για τα καμμενα απο σαλια πληκτρολογια.

100 Pallet Wood Shot Glasses

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Καλημέρα κ καλό ΣΚ.

Καλη σας ημερα Κυριοι!

Μου κανει λιγο "παραταιρο" βεβαια να μην γραφω κατω απο τον Κωστα, γιατι ειμαι σαν τα σκυλια, λατρης της συνηθειας, και οταν "βγαινω εκτος" ανησυχω!!!!
Αν εχεις διπλα σου τον κυριο με την πλουσια και λιγο γκριζοπη "χαιτη", καλο ταξιδι, καλη ανταμωση στα "τορναράδικα" και καλη επιστροφη.

Όλα θα πάνε καλά. Το ραντεβού άλλαξε λόγω καιρικών φαινομένων.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τωρα ησυχασα....."μπηκε το νερο στ' αυλακι".
Σου εχει μεινει καθολου εκεινο το αρωματικο λαδακι; Αν μπορουσαμε να περασουμε το "προσεχως" που βλεπεις στην ξυλογλυπτικη ενα χερακι, γιατι θελω να το δωσω σημερα-αυριο.
Αλλιως πες μου τι να στειλω να μου παρουν και απο που και αναλογιες; Το αμυγδαλελαιο το θυμαμαι, τα αλλα..........

Έλα από εδώ να σου δώσω ή αν εργάζεσαι να περάσω να σου το φέρω. Το ραντεβού με τον κ. Babis είναι αύριο στο Ριον!!!
Πάρε τηλ. ότι ώρα μπορέσεις.

Δουλευω (classic), θα σε παρω τηλ. Αν ειναι να ερθεις να παρω και τη μια κορυφη κεδρου μαζι μου.

Φτιάχνοντας καφέ ελληνικό κ τσάι του Χελμού αγναντεύεις την διπλή βάση των κατσαρολικών γιατί είπε το αφεντικό η μία ποτέ δεν φτάνει.
Η δεύτερη πυρογραφήθηκε στην ένωση της για να ξεχωρίζει.

Καλημέρα Καλό Σαββατοκύριακο!
(Βλέποντας να "καίνε" 2 τόσο μεγάλα μάτια κουζίνας για 2 μπρίκια, πονάει η ενεργειακή καρδιά μου...χαχαχα)

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα Καλό Σαββατοκύριακο!
(Βλέποντας να "καίνε" 2 τόσο μεγάλα μάτια κουζίνας για 2 μπρίκια, πονάει η ενεργειακή καρδιά μου...χαχαχα)

Δεν έχει πιο μικρά !!!

Εστιάσου στα ξυλουργικά :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Έλα από εδώ να σου δώσω ή αν εργάζεσαι να περάσω να σου το φέρω. Το ραντεβού με τον κ. Babis είναι αύριο στο Ριον!!!
Πάρε τηλ. ότι ώρα μπορέσεις.

Εγώ γιατί κατάλαβα ότι είναι σήμερα ??