Δαχτυλίδια.
Δημήτρη Πατρινέ τριμμένα γυαλάκια, χρωματιστές πέτρες κλπ έχει στο Jubo στην Veso στον επάνω όροφο στο πατάρι με τα λουλούδια & τα ανθοδοχεία.
https://youtu.be/vldtDIExOLc

Καλημερα συντομη, ευχαριστω για τις ευχες, τις χρειαζομαι, ειμαι σε μαυρο χαλι, αλλα δεν μπορω να αντισταθω, σε ενα καλο (2 θα ειναι) πειραγμα.
1. Εισαι και μαρτυριαρης!!!!!!!!!!!!!!!! Αποκαλυψες την πηγη εμπνεσης μου
2. Ελα παππουλη μου να σου δειξω τ' αμπλελοχωραφα σου. Το ξερω, απο που νομιζεις οτι ειναι τα χρωματιστα. Το ειχα πει και σε πμ στον Μπαμπη. Απλα το κραταγα για την παρουσιαση στην ξυλογλυπτικη
3. Τωρα ειναι αργα, σε προλαβαν αλλοι Ειχα ρωτησει που μπορω να βρω, και μου ειχε πει ο Νεκταριος
4. Πως τον ειπαμε;;;; Σοφιανο;;;;;; Εχει πολυ ωραιους καπλαμαδες γι αυτη τη δουλεια
5.
Εχει και συνεχεια
Για να κραταω το ενδιαφερον στο προσωπο μου ψηλα (σκεφτομαι να βαλω υποψηφιοτητα ως ο επομενος πουλημενος αλητης που θα καταστρεψει την Ελλαδα), και για να σε "εκδικηθω" για τον γυριστο δισκο..........χα, χα, χα, χα, χα.Γιατί πρέπει να λύνω γρίφους σε κάθε δικό σου post ?
Είμαι κ σε κάποια ηλικία δεν με λυπάσαι καθόλου ?
Καλημέρα χρόνια πολλά στους ερωτευμενους.
Εκτύπωσα ένα pocket hole jig με τον 3d εκτυπωτή
Ερώτηση. Ξέρει κάνεις για τις κρυφές βίδες.,ποιο τρυπάνι κάνει;.
![]()
![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Καλημέρα χρόνια πολλά στους ερωτευμενους.
Εκτύπωσα ένα pocket hole jig με τον 3d εκτυπωτή
Ερώτηση. Ξέρει κάνεις για τις κρυφές βίδες.,ποιο τρυπάνι κάνει;.
![]()
![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
2o απο 2
Δυσκολα, μεχρι και το user name μου εγραψα λαθος.
Μην μου κανεις τετοια.....μην μου κανεις τετοια ..................γιατι..................
Κυριοι σας παρουσιαζω εδω (ζουλα γιατι κυκλοφορουν και "καρακολια", οι εχοντες την εξουσια, διαχειριστες!!!!!!!!!!) το τελειοτερο κομψοτεχνημα μου, το απαυγασμα της αισθητικης τελειοτητος!
Πρωτη υλη ειναι πολυ σπανια Α ποιοτητος μελαμινη selman της 10ετιας του 90, εχει εγχαρακτη διακοσμηση το ονομα του παραληπτη, γεμισμενη με σπανιους κοκκους μωβ οπαλιου και μια ιδεα στρασοδιαμαντιων.
Το δε κλεισιμο της θηλειας, θα γινει επανω στο δακτυλο με Α πχοιοτητα χρυση σοκοροταινια, γι'αυτο και οι αναμονες δεξια και αριστερα.
Μετα το τελειωμα, ο εγχαρακτος διακοσμος θα εγκιβωτισθει μεσα σε ενα θολο απο "υγρο διαμαντι" που θα λειτουργησει και ως μεγενθυτικος φακος ωστε να τον μεγενθυνει, ταιριαζοντας απολυτα με το πχοιοτικο μεγεθος του "γιγαντα της μελαμινης".
Χαρειτε αυτη την οπτασια, οι υπολοιποι που δεν θα την εχετε, μεχρι να πεσει "θυμα" της ασκησης εξουσιας πανω στην "επαναστατικη" και "αντισυμβατικη" αναρτηση μου!
Τωρα μπορω να παω να πιω τα χαπια μου και να "πεθανω" ησυχος στο κρεβατι μου! (Σωπα καλε με μια ιωση)
View attachment 149013
View attachment 149014
View attachment 149015
Υ.Γ. Συγνωμη για το "καρακολια" αλλα μου εχει μεινει η εκφραση απο το στρατο με την στρατονομια, και μου κολαγε στο κειμενο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.