Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα
Πολύ ησυχία βλέπω σήμερα .... μάλλον προς το βραδάκι θα έχουμε κατασκευές !!!
Μπάμπη γι αυτό που λέγαμε έχω την γνώμη ότι αφού μελετήσεις μερικά βίντεο σχετικά με τα τρυπήματα να ξεκινήσεις μερικά προπλάσματα με απλό ξύλο και μετά περνάς στο κανονικό και σκληρό.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα
Πολύ ησυχία βλέπω σήμερα .... μάλλον προς το βραδάκι θα έχουμε κατασκευές !!!
Μπάμπη γι αυτό που λέγαμε έχω την γνώμη ότι αφού μελετήσεις μερικά βίντεο σχετικά με τα τρυπήματα να ξεκινήσεις μερικά προπλάσματα με απλό ξύλο και μετά περνάς στο κανονικό και σκληρό.

Μέσα στο μυαλό μου είσαι... :a0210: Αυτό σκέφτομαι να κάνω για αρχή.
Έχω μπλέξει όμως αυτό το διάστημα με μαστόρους στο σπίτι και τρέχω σαν το Βέγγο.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα σας!
Δημήτρη cbfdim από εδώ:

http://www.instructables.com/id/CNC-Chess-stools/

Κάνε σε online μηχανή το αρχείο ChessStool.3dm ή ChessStool.AI σε pdf, μετά εκτύπωση & τέλος σέγα.
Ευχαριστω Κωστη!!!

Να σε ρωτησω, η κορδελα εχει την δυνατοτητα να κοψει ενα ξυλο παχους 1,5 mm σε 2 "φιλετα" 0,75mm (- το παχος της κορδελας) ή ειναι πολυ λεπτοδουλεια και δεν γινεται;
Το ξυλο ειναι καρυδια Αμερικης.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα σας!

Ευχαριστω Κωστη!!!

Να σε ρωτησω, η κορδελα εχει την δυνατοτητα να κοψει ενα ξυλο παχους 1,5 mm σε 2 "φιλετα" 0,75mm (- το παχος της κορδελας) ή ειναι πολυ λεπτοδουλεια και δεν γινεται;
Το ξυλο ειναι καρυδια Αμερικης.

Θα φάμε κάνα δάχτυλο....

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Νικόλα, έβαλα τα¨"λαγωνικά" στο χωριό και μου βρήκαν μερικές ρίζες ρίκι αλλά είναι φρέσκο, χθές το έβγαλαν.
Αφού είναι κολλητός σου ο τύπος που προμηθεύει όλο το κόσμο, άν βρείς ευκαιρία, ρώτα τον σε παρακαλώ πως ετοιμάζεται το ξύλο, πως γίνεται η επεξεργασία του.
Όλα τάχαμε μόνο βράσιμο ξύλου σε κατσαρόλα δεν έχουμε κάνει, τώρα θα το κάνουμε κι αυτό...:flipout:

Με λίγο ζυγούρι θα γλύφεις κ τα δάχτυλα σου λέμε.

Έλα ντέ...
Αντί να κοιτάξουμε να δούμε πώς γίνεται γίδα βραστή ψάχνουμε να δούμε πως βράζουν το ρίκι...
Παράνοια!!!

Έβραζα ξύλα σε κάποια φάση που έστηνα ενυδρείο. Είναι η φάση που ανακαλύπτεις ότι όλες οι κατσαρόλες είναι πολύ μικρές. Θέλει τη χύτρα που είχαμε στο στρατό για να γίνει δουλειά...

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk