Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

χαχαχα. είχα το αγαπημένο βυσσινί και αργότερα το χτχ...μια φορά και εναν καιρό, βέβαια!!

Ευγε Σταματη! Eγω ειχα το ερυθρολευκο -ως Ολυμπιακος βεβαιως, βεβαιως :))

Πολλά τα παιχνίδια που παίζονται στο Αιγαίο.
Δεν ξέρω πως θα ξεσπάσει ή πως θα καταλήξει η κατάσταση εκεί.

Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Κι άλλο offtopic... CB 750 σε κατάσταση βιτρίνας...
Η κούκλα ήρθε πακέτο από Αμέρικα, δυστυχώς για φίλο κι όχι για μένα...
Συγκινήθηκα γιατί, εκτός χρώματις και των κυβικών, ήταν ίδια με τη δική μου CB 200.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    124.4 KB · Views: 131
  • image.jpg
    image.jpg
    53.2 KB · Views: 131
  • image.jpg
    image.jpg
    40.1 KB · Views: 130
Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Σε άριστη κατάσταση η ...κούκλα.

Η σημαια ειναι εκει πεσμενη λιγο απο τον αερα αλλα εκει οτιδηποτε αλλο δεν ισχύει αυτά που ακούγονται είναι εκτός τόπου και χρόνου.Ο ακυριχτοσ πόλεμος που λένε τών βιώνουμε χρόνια εδώ και δεν περιμένουμε τους απέναντι να μας των θυμησουν ένα ακριτικό νησί με χίλια δυο προβλήματα που με έναν μήνα σκάρτο δουλειά το καλοκαίρι προσπαθουμαι να επιβιώσουμε τον υπόλοιπο χρόνο και ξαφνικά οι δημοσιογράφοι της τελευταίες ώρες μόνο της κατσίκες δεν ενοχλούν.Τι να πω νιώθω άσχημα με όλα αυτά το μόνο σίγουρο είναι πως η σημαία είναι εκεί και θα τη βλέπω και θα λέω πως έστω και για μία ημέρα κάποιοι μας θυμήθηκαν καληνύχτα κύριοι

Να σε πάντα καλά Κυριάκο και όλοι εκεί οι Ήρωες στο νησί σου και σε κάθε νησάκι αυτού του έρμου τόπου.
Για μένα είστε αξιοθαύμαστοι που παρ´όλες τις χίλιες δυο δυσκολίες μένετε εκεί και μας θυμίζετε ότι υπάρχει και η άλλη Ελλάδα. :worshippy:-bye-

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σέ όλους.

Να σε πάντα καλά Κυριάκο και όλοι εκεί οι Ήρωες στο νησί σου και σε κάθε νησάκι αυτού του έρμου τόπου.
Για μένα είστε αξιοθαύμαστοι που παρ´όλες τις χίλιες δυο δυσκολίες μένετε εκεί και μας θυμίζετε ότι υπάρχει και η άλλη Ελλάδα. :worshippy:-bye-

+1000

Κυριοι, αν καποιος θελει καποιο σοβαρο εργαλειο ας με ρωτησει. Εχω μια ακρη για metabo, bosch, makita σε πολυ καλες τιμες. Δεν μπορω να το βαλω στις προσφορες νομιζω μιας και δεν ειναι online, ακομη.