Tο Καφενείο των Μαστόρων.

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Καλησπέρα.Όσο κι αν προσπάθησα δεν κατάφερα να βγάλω άκρη με το search του φόρουμ,οπότε χρειάζομαι την βοήθειά σας.
Είχε φτιάξει κάποτε ο Παππούς μια "ηχοπαγίδα" για το κομπρεσερ με την βοήθεια του Seafalco αν δεν με γελάει η μνήμη μου.
Θυμάται κανείς που βρίσκεται αυτό;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλησπέρα.Όσο κι αν προσπάθησα δεν κατάφερα να βγάλω άκρη με το search του φόρουμ,οπότε χρειάζομαι την βοήθειά σας.
Είχε φτιάξει κάποτε ο Παππούς μια "ηχοπαγίδα" για το κομπρεσερ με την βοήθεια του Seafalco αν δεν με γελάει η μνήμη μου.
Θυμάται κανείς που βρίσκεται αυτό;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
https://www.dropbox.com/sh/9nq45gwfrquu4dg/AAC0RTNwaaolFPCLxZ-6yc8Ia?dl=0

Χίλια ευχαριστώ Κώστα.
Τελικά βρήκα και το νήμα μέσω google search!Κάτι πρέπει να γινεί παιδιά με το search του φόρουμ.Πάνε χαμένα πολύτιμα νήματα και συμβουλές-λύσεις.

Εμένα με έχει σώσει. Δουλεύει μια χαρά τόσο καιρό κ είναι ήσυχο πολύ. Δεν με έχει ξανά ενοχλήσει κάτι.

Ναι, το search εχει προβλημα. Προσπαθουσα να βρω το νημα βαζοντας διαφορες παραμετρους αλλα δεν εβγαζε τιποτα.
Το εχει υπ'οψιν της η διοικηση.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Χίλια ευχαριστώ Κώστα.
Τελικά βρήκα και το νήμα μέσω google search!Κάτι πρέπει να γινεί παιδιά με το search του φόρουμ.Πάνε χαμένα πολύτιμα νήματα και συμβουλές-λύσεις.

ε βαλε και το link αφου το βρηκες
γιατι το dropbox = error

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα καί καλή εβδομάδα νά έχουμε.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρσ καί καλό μήνα νά έχουμε.