Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Οια Σαντορινης.
Ενθουσιασμένος!!!
20180527_132806.jpg

Εδω ειδαμε το ηλιοβασιλεμα με παγωτο κ τσιπουρο.

Κατοπιν ψησιματος.

zzq5N3Y.jpg

Καλη χώνεψη σε ολους....

gYSNkkx.jpg

Δεν τολμω να βαλω φωτο απο τα κρεατα γιατι θα με κραξετε (εβγαλα κ τιποτες η μασουλαγα;)...δακτυλογραφω ξαπλα....

Οια Σαντορινης.
Ενθουσιασμένος!!!

Εστια 1956.
ι
"Πωλειται οικια οροφος και ισογειον μετα σταυλου με θεα καμμενη χωρα οιας θυρα. Προσφερεται και τη πρωτι δοσι δια την αγοραν ημιυπογειου διαμερισματος πολυκατοικιας κατα προτιμησιν οδος πατησιων τω αμπελιω η κυψελη κατα δυναμιν πλησιως πλατειας δεκται και προσφοραι σε ειδι προικος"

Καλημέρα σας κύριοι συνάδελφοι. Σήμερα όντως μεγάλη γιορτή και θυμάμαι την μάνα μου τέτοια μέρα έλεγε ότι δεν πρέπει να κάνεις καμιά δουλειά. Αλλά όμως.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σας κύριοι συνάδελφοι. Σήμερα όντως μεγάλη γιορτή και θυμάμαι την μάνα μου τέτοια μέρα έλεγε ότι δεν πρέπει να κάνεις καμιά δουλειά. Αλλά όμως.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπάνιο με την εγγονή επιτρέπεται?
Μάλλον επιβάλλεται!

Πατώνεις μάλλον, έ; Γιατί σε βλέπω χωρίς μπρατσάκια...:flipout:
Να τη χαίρεσαι τη κούκλα... και να αλλάξεις το "παππούς" σε "χαζο-παππούς"...
Ξέρω και κάποιον άλλον που τα έχει κάνει πάνω του με τα εγγόνια τον τελευταίο καιρό και γι´αυτό τον βλέπουμε όλο και πιο αραιά πλέον..
Χαλάλι όμως, αξίζει τον κόπο. :grandpa:

Εστια 1956.
ι
"Πωλειται οικια οροφος και ισογειον μετα σταυλου με θεα καμμενη χωρα οιας θυρα. Προσφερεται και τη πρωτι δοσι δια την αγοραν ημιυπογειου διαμερισματος πολυκατοικιας κατα προτιμησιν οδος πατησιων τω αμπελιω η κυψελη κατα δυναμιν πλησιως πλατειας δεκται και προσφοραι σε ειδι προικος"

Δυστυχως τοτε δεν ξερανε τι θα ακολουθησει.
Η συζηγος ειχε σοι στην Οια οι οποιοι αφησαν στην μοιρα ρης την περιουσια τους εκει. Μιλαμε για προπαππους.

Καλησπέρα στην παρεα!

Πατώνεις μάλλον, έ; Γιατί σε βλέπω χωρίς μπρατσάκια...:flipout:
Να τη χαίρεσαι τη κούκλα... και να αλλάξεις το "παππούς" σε "χαζο-παππούς"...
Ξέρω και κάποιον άλλον που τα έχει κάνει πάνω του με τα εγγόνια τον τελευταίο καιρό και γι´αυτό τον βλέπουμε όλο και πιο αραιά πλέον..
Χαλάλι όμως, αξίζει τον κόπο. :grandpa:

Κ στα δικα σου σύντομα......

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μπάνιο με την εγγονή επιτρέπεται?
Μάλλον επιβάλλεται!

Κωστάκη όχι στά βαθιά,παιδί μου.:flipout:
Ετσι νά είστε πάντα,υγιής καί αγαπημένοι,νά σάς ζήση καί νά τήν καμαρώσετε όπως επιθυμείτε τήν εγγονούλα σας. :a0210:
Μού φαίνεται σέ καμμιά 5 ετιά -10 ετία όλοι μόνο μπάνιο σέ πισίνες θά κανουμε,η στήν μπανιέρα,η μέ ειδικά σκάφανδρα-στολές ,πολύ φοβάμαι ότι σταδιακά πολλές παραλίες τής Ελλάδας θά γεμίσουν μέ τσούχτρες.

Last edited:
Ευχαριστώ Dim.
Σε όλες τις γύρω περιοχές από την Πάτρα έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τις τσουχτερές.

Γεα σου παππου με την εγγονα σου!
Ξερεις τι λενε, του παιδιου μου το παιδι δυο φορες παιδι μου! Οποτε φανταζομαι τι νοιωθεις!