Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ποιος δοκιμαζει το μικροτερο και ελαφρυτερο (49γρ.) εργαλειο ρευματος που εχει βγαλει Proxxon? :))

43113373861_aa4b534996_c.jpg

Ενώ η όψη του προδίδει πως δίνει ευχαριστημένος με το test-drive, εν τούτης κάτι μου λέει μέσα μου, πως δεν μπει στην διαδικασία να ασχοληθεί και να αποκτήσει κανένα εργαλείο της εταιρίας.... :flipout::flipout::flipout: Καλημέρα σας......

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ενώ η όψη του προδίδει πως δίνει ευχαριστημένος με το test-drive, εν τούτης κάτι μου λέει μέσα μου, πως δεν μπει στην διαδικασία να ασχοληθεί και να αποκτήσει κανένα εργαλείο της εταιρίας.... :flipout::flipout::flipout: Καλημέρα σας......

Λούκυ-Λούκ,χτυπάει πιό γρήγορα καί από τήν σκιά του. -bye-

https://avclub.gr/forum/showthread....σήμερα?p=1058154262&viewfull=1#post1058154262

Καλημερα Μαστορες και καλο μηνα!

Δημητρη εισαι κατι παραπανω απο αρχοντας, οι Κυριακατικες αγορες εχουν αλλη χαρη :))

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Που γυρνας παλι????
Εγω σε λιγο θα παω στην Κωμη για μια βουτια να χαλαρωσω επειδη τελευταια δεν την παλευω και πολυ.

Εντός έδρας είμαι.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Που γυρνας παλι????
..................................... επειδη τελευταια δεν την παλευω και πολυ.
Εγω παλι δεν την παλευω καθολου, εχω αφησει τα κυματα να με παρασυρουν................

Εντός έδρας είμαι.
Ποιον πηγες τουρ; Ημουν πριν κανα μηνα εκει. Καποτε πηγαιναμε, και καθομαστε πιο πριν στο δρ0μο και ακουγαμε με τις ωρες τ'αηδονια.

Κρίμα ρε γαμώτο.
Καλό της ταξίδι.

Πολλες οι απωλιες. εχασα και εγω αυτες τις μερες, μια επι 25ετια πολυ καλη μου φιλη.
Δεν προλαβε να γινει "σκατογρια", οπως της ελεγα. Κριμα γιατι ηταν πολυ καλος ανθρωπος, απιστευτη επαγγελματιας που λατρευε την δουλεια της και ειχε πολλα χρονια μπροστα της.
Δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα βεβαια.
Γειτονακι σου ηταν Κωστη.

Καλημέρα σε όλους. Καλή δύναμη.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετα την επισκεψη στο toolshouse.gr βρηκα κατι φιλους απο Οινούσσες και καθισαμε στο Μπουρτζι στην μπουκα του λιμανιου για ενα καφεδακι.
Πανεμορφο.
Τετοιες εικονες μαζευω και δε θελω να γυρισω στο μαγκανοπηγαδο την Αθηνα.
20180702_143900.jpg

Μετα την επισκεψη στο toolshouse.gr βρηκα κατι φιλους απο Οινούσσες και καθισαμε στο Μπουρτζι στην μπουκα του λιμανιου για ενα καφεδακι.
Πανεμορφο.
Τετοιες εικονες μαζευω και δε θελω να γυρισω στο μαγκανοπηγαδο την Αθηνα.

Να εισαι καλα φιλε.
Σημερα θελω να μου στειλετε ολοι τη θετικη σας ενεργεια για κατι καλο.

Δέν έχεις ανάγκη εσύ Κυριάκο,ούτε γιά θετικές ενέργειες ούτε τίποτα,εσένα ο δρόμος σου ότι καί να γίνει είναι στρωμένος μέ ροδοπέταλα στό διάβα σου.:a0210: