Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ο Μιχάλης είναι η ΜΟΜΑ κι εσύ ο Ακτωρας... :flipout:

oldphotosistoria101423318435.jpg

Για τους νέους που δεν πρόλαβαν τις ΜΟΜΑ υπάρχει και το google.

:flipout::flipout:

Καλημέρα κι από μένα μετά από μικρή περίοδο αποτοξίνωσης.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα κι από μένα μετά από μικρή περίοδο αποτοξίνωσης.

Θείο που χάθηκες εσύ ?

Σε ποιά "κλινική" αποτοξινώθηκες ? !

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Θείο που χάθηκες εσύ ?

Σε ποιά "κλινική" αποτοξινώθηκες ? !
Τώρα χαλάρωσα λίγο Κώστα. Έπρεπε να βοηθήσω κάποιον φίλο γιατί είχε μεγάλη πίεση αυτό το διάστημα. Μου έλειψαν τα εργαλεία και οι κατασκευές.

Καλησπερα σας.
Γερα Κυριακο εσυ θα ανεβασεις το ηθικο της παρεας.

Που την θυμηθηκες την ΜΟΜΑ; Ειχαν βγαλει χοντρα φραγκα, αρκετοι εργαζομενοι σε συγκεκριμενα ποστα εκει.
Ηταν η εποχη του : "Ελα μωρε το δημοσιο εχει λεφτα, τραβα υπερτιμολογησεις να φχαριστιθει η ψυχουλα μας".

Ερωτηση.
Εχει αλλαξει κατι ή να το θεσω αλλιως εχω κανει καποια μακακια εγω, και τα ΠΜ που στελνω, ενω καθομαι και τα χωριζω με παραγραφους, αλλαγες γραμμων και κενα για να ειναι ομορφα και ευκολοδιαβαστα,
οταν τα βλεπω στα sent items ειναι ενα μονοκοματο, συνεχομενο, αθλιο κειμενο;

Το ειχα δει προχθες αλλα νομισα οτι ηταν που εγραφα χωρις πληκτολογιο σε 10αρια και αστητο υπολογιστη. Αλλα και τωρα που εστειλα ενα με 7αρια απο την δουλεια, παλι αθλιο βγηκε.

Να πας με XP!
Σε εμένα μια χαρά δουλεύει, στην full έκδοση του site όμως.

Καλημέρα σε όλους.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κοίτα Κυριάκο, γνώμη μου είναι να μην πειραματιστείς (...εκτός και εάν γνωρίζεις καλά τις Horrizon), να κολλήσεις κάτι παραπάνω (...άλλωστε κάθε χρόνο θα παίρνεις τηλεόραση για το εξοχικό;;;) και να πας εδώ μια και καλή: http://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-lg-43-full-hd-tv-43lj500v/prod8650114pp/. Την έχει ο κουμπάρος μου (....του την είχα προτείνει πριν από 1 χρόνο και...), την πήρε και είναι μέχρι στιγμής απόλυτα ευχαριστημένος.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk