Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Παιδιά καλησπέρα. Θέτω αυτό το ερώτημα εδώ σε αυτό το νήμα γιατί δεν ξέρω που αλλού να το αναρτήσω. Λοιπόν αντιμετωπίζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα: σε ένα μικρό αποθηκάκι, μια σταλιά, που έχω (2.5m X 2.5m) και έχω κάποια από τα εργαλεία μου, ως επί το πλείστον, και κάποια άλλα είδη οικιακής χρήσης βρίσκω μέσα συνεχώς σκορπιούς. μόλις τώρα γύρισα από εκεί μου το άνοιξα για να βάλω φαΐ στα γατιά που έχω και μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά εντόπισα γύρω-γύρω σε διάφορα σημεία ακροβολισμένους και άνετους τρεις!!!! Αν είναι δυνατόν δηλαδή δεν ξέρω τι να κάνω πια με αυτήν την κατάσταση έχω απελπιστεί. Μήπως γνωρίζεται κάποιον τρόπο να τους κρατήσω έξω; Το αποθηκάκι εννοείται ότι κλείνει πάντα και κάτω από την πόρτα έχω και aerostop, παρόλα αυτά επειδή και πίσω είναι βουνό αυτοί βρίσκουν τρόπο να τρυπώσουν, οπότε θεωρώ πιο ρεαλιστικό να ρίξω (....ψεκάσω ίσως;;;;) κάτι για τους απωθεί και να τους κρατήσω μακριά... Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη....

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Icon και τελείωσες.Ψέκασε παντού και δε θα ξαναδείς ούτε έρπον ούτε ιπτάμενο!

ΟΚ, διάβασα μόλις τι είναι και τι κάνει, το κοιτάζω σήμερα, άμεσα κιόλας. Ευχαριστώ πολύ, για την απάντηση.

Καλημερα σας παιδια!
Καλο μας Σαββατοκύριακο!!!!!
Σημερα σημαντικη ημέρα για την οικογένεια μου καθως γιορταζω εγω η αδερφη μου και η αγαπημενη μου γιαγια!
Της Αγιας Κυριακής!

Καλημέρα μας και καλή Κυριακή

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα σας παιδια!
Καλο μας Σαββατοκύριακο!!!!!
Σημερα σημαντικη ημέρα για την οικογένεια μου καθως γιορταζω εγω η αδερφη μου και η αγαπημενη μου γιαγια!
Της Αγιας Κυριακής!

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους σας Κυριάκο,ότι ποθείτε!