Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Στις προσεχεις μερες μαλλον θα βρω προς leroymerlin.
Εχει κατι να προσεξω απο θεμα προσφορας πχ, κατι αλλο που δεν βρισκουμε αλλου κλπ?

Στις προσεχεις μερες μαλλον θα βρω προς leroymerlin.
Εχει κατι να προσεξω απο θεμα προσφορας πχ, κατι αλλο που δεν βρισκουμε αλλου κλπ?

Εγώ στην Πάτρα δεν το έβρισκα εύκολα. Αν δεν έχεις χτύπα ένα τέτοιο. Εμένα με έχει βοηθήσει αρκετά.
https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...ter-katallili-gia-ola-ta-kollitiria-61928153/

Να πας με XP! Σε εμένα μια χαρά δουλεύει, στην full έκδοση του site όμως.
Αν αρχισω και τα παιρνω στο κρανιο με τις μακακιες τυπου Cortana και της προσπαθειας να σε μετατρεψει σε ενδιαμεσο σερβερ για να κανει η Microtsoutsounosoft P2P ενημερωσεις, Θα γυρισω στα 7αρια. Κατι γινετε ομως σιγουρα, γιατι απο αυτον τον υπολογιστη δουλευα το φορουμ κανονικα. Τωρα εκτος απο τα ΠΜ (σημερα) δεν με αφηνει να κανω μουλτικοτα (multiquote), εξαφανισε τα εικονιδια πανω απο την επεξεργασια αναρτησης (δεν ειχα εικονιδιο να κανω σποιλερ την φωτο του Χιωτη, και την εκανα ¨αεροτομη") και ΠΡΩΤΗ φορα μετα απο χρονια, μου "βαζει χερι" για την ατονια μου, δλδ μου βγαζει με κοκκινη υπογραμμιση οτι οι λεξεις ειναι λαθος. Ουτε μπολντ δεν εχω ο πτωχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγνωμη που το λεω αλλα, αν αρχιζει να μου "βαζει και βαθμο" σε καθε κειμενο, εγω θα αποχωρησω απο το φορουμ και βγαλτε τα περα μονοι σας.
Βορεια Χιος, να την πιεις στο ποτηρι -κυριολεκτικα :))
Αυτο το νησι καημο το εχω. Καποτε πρεπει να με ξεναγησετε εκει. Αλλα οχι τουριστοξεναγηση, αλλα αυτα που αξιζουν πραγματικα να ειδωθουν. Οι ανθρωποι που τους ακους και σε ταξιδευουν, σε γαληνευουν, σου τραβανε σκαμπιλι και σου ξαναθυμιζουν ΤΟ νοημα. Αντε και για διαλειμμα και καμμια "μαντρα" με πισινα και μπροστινα συστηματα (λογω επαγγελματος βεβαια, μην παει αλλου το μυαλο σας).
Καλημερα σας παιδια! Καλο μας Σαββατοκύριακο!!!!! Σημερα σημαντικη ημέρα για την οικογένεια μου καθως γιορταζω εγω η αδερφη μου και η αγαπημενη μου γιαγια! Της Αγιας Κυριακής!
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΛΑ και ΠΟΛΛΑ στην γιαγια σου πρωτα, γιατι αγαπαμε πολυ τις γιαγιαδες, και φυσικα και σε εσενα και την αδελφη σου.

Last edited:
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α.

Καλημερα στην παρεα!
H "κοτα" λειτουργει τωρα !!!!!!!!!

Και εχω και σποιλερ
Και δεν με διορθωνει.

Κανω και ενα /
τεστ, για να /
δω αν εστρωσε και η /
μορφοποιηση κειμενου. Συγνωμη για την οπτικη οχληση παιδια.

Ρε "γκαμωτο" απειλες ηθελε και ο πινακας μου φαινεται.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Για δειτε τι φτιαχνει ο μοναχος στο Αγιο Ορος!
http://oathos.gr/

Ομορφιές.
Εκεί χρόνος, ξύλα (& μεράκι) υπάρχουν άπλετα.

Οι τιμές τους έχουν πάρει την ανηφόρα & δεν είναι & πολύ χριστιανικές όμως !

Ναι ξύλα όλα αυτοφυή βλέπω είναι......................

Να συμπληρώσεις και τι εργαλεία θα έχουν...........

Καποτε μου ελεγε ενας φιλος (καλη του ωρα οπου και να ειναι) που δουλευε σε μια Γερμανικη εταιρια εκτυπωτικων μηχανηματων,
οτι ειχε παει να εγκαταστησει σε ενα γυναικιο μοναστηρι, ενα εκτυπωτικο, αξιας τοτε 5500 ευρω.
Χρειάστηκε να κτιστει ειδικη βαση που να αντεχει το βαρος του μηχανηματος!!!!!!!!!!

Τα ξυλουργικά μηχανήματα που έχουν κάποια μοναστήρια είναι τα πιο σύγχρονα και με καλόγηρους διαφόρων ειδικοτήτων, μηχανολόγους μηχανικούς, σχεδιαστές κλπ. Ήταν να πάω για δύο ημέρες, αύριο και μεθαυριο με κάποιο φίλο αλλά τελικά το ανέβαλα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk