Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κουραγιο φιλε!
Και ειναι δυσκολο να αποκτησεις χωριο στις μέρες μας.
Δλδ αγοραζοντας ενα σπιτι καπου που να σου αρεσει.

Παιδιά επί της ουσίας δε με ενδιαφέρει να έχω εξοχικό κάπου. Σε λίγο θα κινδυνεύει το κανονικό μας σπίτι μ'αυτά και μ'αυτά. Την υγεία μας να έχουμε και όλα καλά.

Απλά γκρινιάζω λίγο γιατί από τη δουλειά αλλάχτηκε 3 φορές το διάστημα της άδειάς μου, οπότε δεν μπορούσα να κανονίσω κάτι εκ των προτέρων.

Βέβαια παλιότερα που δεν έπαιρνα καθόλου άδεια (με έναν πρόχειρο υπολογισμό, γύρω στους 2 μήνες συνολικά για 20 χρόνια εργασίας) ήταν καλύτερα? Σχετικά είναι όλα σ'αυτή τη ζωή χαχαχα!

Το νοτιοτερο σημειο της Χιου, η νησιδα Βενέτικο!

Σημερινη φωτο. Kαλες διακοπες μαστορια! :)
29827437258_f05204db69_o.jpg

Καλημέρα καί καλή Κυριακή νά έχουμε.

Πολύ ωραία εικόνα Μιχάλη,καλές διακοπές καί νά περάσεις καλά.

Καλημερα στην παρεα!

Το νοτιοτερο σημειο της Χιου, η νησιδα Βενέτικο!

Σημερινη φωτο. Kαλες διακοπες μαστορια! :)
29827437258_f05204db69_o.jpg

Και αριστερα το ακρωτηριο Ουρά.
Αριστερα του ειναι μια μαγικη παραλια ονοματι Βρουλίδια και δεξια στα 4χλμ ο μοναδικος Μαυρος Γυαλος.

Να δω ποτε θα τυχουμε μαζί στη Χιο ρε Μιχαληηηηηηη.

Kαλημερα Μαστορες! Ευχαριστω Νικο και Δημητρη!

Κυριακο δυστυχως τα Καρδάμυλα, στο βορειοανατολικο ακρο της Χιου, απεχουν 30χλμ απο τη Χωρα και δυσκολα κατεβαινω! Ασε που το πατρικο ειναι διπλα στο κυμα..
Oμως οταν ερθεις, let me know, you never know. Τον Παυλο που εχει φερει αυτοκινητο και θελει να γυρισει το νησι, μαλλον θα τον πετυχω εδω :)

Παυλο στειλε pm αμα επισκευτεις τα βορειόχωρα!

Όταν ανέβω προς τα βόρεια θα σε πάρω τηλέφωνο Μιχάλη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν ανέβω προς τα βόρεια θα σε πάρω τηλέφωνο Μιχάλη.

Τελεια, θα κερασω με χαρα καφεδια στην μαγική πλατεια μας, διπλα στη θαλασσα!

Γεια σου Κυριάκο με τα καράβια σου! Μόλις μπήκε στο λιμάνι το Νήσος Ρόδος, 192 μέτρα μήκος!
5717ff8e46b4d68f1296c9e8ef86e80d.jpg

Και εναν απο τους κορυφαιους Ελληνες καπετανιους τον Διαμαντή Παπαγεωργιου που το παιζει στα δάχτυλα του παρα το μηκος του σε ολα τα λιμανια!
Κριμα ρε παιδια που δε θα σας πετυχω στο νησι μου.
Καλα εμεις Μιχαλη το παμε χροοονια τωρα εναλλαξ μη χαλασει το προξενιο.
Χαχαχαχαχαχα

Συζητώντας με το ξαδελφάκι μου που ζει στην Ατλάντα και λέγοντας του ότι θέλω να στρώσω ένα κομμάτι του χωματόδρομου πίσω από το σπίτι μου με χαλίκι μου είπε ότι αυτός χρησιμοποίησε κάτι τέτοιο το οποίο το στρώνεις μετά το βρέχεις και στερεοποιείται κατά κάποιον τρόπο ...πρέπει να έχει κάποιο είδος τσιμέντου μέσα στο μείγμα.

https://www.braenstone.com/2015/02/crush-and-run/

Έχει δει ποτέ κανένας κάτι τέτοιο στα μέρη μας ???