Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ελα ντε... Εχω συναδελφο στη δουλεια που ψαχνει να πουλησει το προηγουμενο αει-φον του που πλεον ειναι πολυ απαρχαιωμενο και ταλαιπωρημενο για να παρει ενα απο αυτα τα καινουργια του χιλιαρικου... Και δεν μιλαμε για μικρο ποσο, καπου στα δυομισι κατοσταρικα θελει να το ζμπρωξει, με τοσα λεφτα παιρνεις κινηταρα ολοκαινουργια σφραγισμενη...

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνάδελφοι σέ αυτήν τήν ζωή,όπου τού κάνει κέφι τα χαλάει τα λεφτά του ο κόσμος,άλλος σέ γυναίκες,άλλος σέ ιχ,άλλος σέ ταξίδια-εκδρομές,άλλος στά μπουζούκια,άλλος σέ εργαλεία,άλλος σέ κινητά,κ.τ.λ
Δέν κατακρίνω κανέναν προσωπικά αρκεί νά μήν τού λείπουν από βασικά άλλα πράγματα,καί να τά έχει βγάλει τά λεφτά έντιμα.
Οπως κατακρίνουμε εμείς τούς "κινητάκιδες" αυτοί θα κατακρίνουν εμάς πού τά χαλάμε σέ εργαλεία κ.ο.κ

Oταν ολη η ζωη ενος ανθρωπου περιστρεφεται κυριολεκτικα γυρω απο ενα κινητο και τις εφαρμογες του, δεν το θεωρω παραξενο να θελει να εχει το καλυτερο. Το κινητο τεινει να καταντησει πλεον ψυχωση και ενιοτε εργαλειο επιδειξης, οχι εργαλειο δουλειας.

Βεβαια δεν μπορεις να κατακρινεις κανεναν. Ο καθενας με το βιτσιο του, αλλος με τα αυτοκινητα, αλλος με τα hi-tech και αλλος με τα εργαλεια του :))

Με μια σημαντική διαφορά. Αν αγοράσεις εργαλείο στα 1.300 ευρώ, το πιθανότερο είναι να το κληρονομησουν και τα εγγόνια σου, ενώ το κινητό θα έχει γίνει ατμός, όπως έλεγε και ο Βέγγος.

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυό πράγματα έχουν γίνει μόδα ? μιμητισμός ?,τό ένα είναι όλοι μέ ένα φραπέ στό χέρι,καί μέ ένα κινητό.
Δεν κατηγορώ τήν αγορά κινητού,αλλά αυτή η συνήθεια κοπέλες περισσότερο,να περπατάνε καί νά μήν κοιτάνε στόν δρόμο αλλά στό κινητό.

Με μια σημαντική διαφορά. Αν αγοράσεις εργαλείο στα 1.300 ευρώ, το πιθανότερο είναι να το κληρονομησουν και τα εγγόνια σου, ενώ το κινητό θα έχει γίνει ατμός, όπως έλεγε και ο Βέγγος.

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είπαμε όπου τού κάνει κέφι χαλάει ο άλλος τά λεφτά του,(προσωπικά έχω χαλάσει ούκ ολίγα γιά εργαλεία,αλλά κινητό έχω μιά μπαχατέλα,εκεί δέν μέ ενδιαφέρει τό θέμα καί δέν τά δίνω) εμείς τό βλέπουμε έτσι,τον άλλο όμως αυτό τόν γεμίζει καί δέν μάς πέφτει λόγος.

Καλημερα.
Κυριακο στην μπανιερα εννοεις....ε;;;;;;;

Δημητρη τι ειναι τουτο; Κυκλωνας;;;;;;; Στην Μεσογειο;;;;;;;;;Με πιθανοτητα να σκασει δυτικη - νοτιοδυτικη Πελοποννησο;;;;;;;;
Ο Θεος να βαλει το χερι του.

Οι παροικουντες την "Ιερουσαλημ" θα θυμουνται οτι την τελευταια φορα που ειχαν σκασει ανατολικοι - βορειοανατολικοι τετοιας εντασης,
ειχε "ξηλωθει" η εθνικη οδος, και μεγαλο κομματι του βορειου τομεα!!!!!!

cyclon.JPG

Καλημέρα μάστορες ο θεός να μας φιλάει αρκετά συνέβησαν με τις φωτιές , μακάρι να περάσει αυτό το κέρινο φαινόμενο χωρίς θύματα .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δημητρη τι ειναι τουτο; Κυκλωνας;;;;;;; Στην Μεσογειο;;;;;;;;;Με πιθανοτητα να σκασει δυτικη - νοτιοδυτικη Πελοποννησο;;;;;;;;
Ο Θεος να βαλει το χερι του.

Οι παροικουντες την "Ιερουσαλημ" θα θυμουνται οτι την τελευταια φορα που ειχαν σκασει ανατολικοι - βορειοανατολικοι τετοιας εντασης,
ειχε "ξηλωθει" η εθνικη οδος, και μεγαλο κομματι του βορειου τομεα!!!!!!

Δημητρη αυτο ελεγα στον ετερο Δημητρη για κυκλωνα προχθες.

Καλησπέρα συνάδελφοι
Εχθές δέν φαινόταν καί τόσο έντονα στούς προγνωστικούς χάρτες,σήμερα τό χαμηλό η μίνι κυκλώνας φαίνεται στό animation πού δημιουργείται στόν κόλπο τής Σύρτης μέ κατεύθυνση βορειοανατολική πρός τήν χώρα μας,βαθαίνει καί έχει έντονες μετωπικές επιφάνειες,καί από τήν Παρασκευή τό απόγευμα μέχρι καί τήν Κυριακή μέ τά σημεδρινά δεδομένα θά φέρει μεγάλη κακοκαιρία μέ θυελλώδεις ανέμους καί πολύ μεγάλα ύψη βροχής,σέ Πελοπόννησο-Στερεά Ελλάδα-Ιόνιο-Κρήτη-Κυκλάδες-νησιά ανατολικού Αιγαίου,βάση τών προγνωστικών μοντέλων.
Μακάρι νά πέσουν έξω τά μοντέλα καιρού,γιατί όπως δείχνουν τά πολύ μεγάλα ύψη βροχής θά έχουμε έντονα προβλήματα,τό ξεροβόρι αυτές τίς μέρες ρίχνει φύλλα και διάφορα,καί θά φράξουν τίς αποχετεύσεις όμβριων υδάτων,μετά θά έρθουν τά έντονα καιρικά φαινόμενα καί θά είναι όλα βουλωμένα.

Πάντος μήν τά περιμένουμε όλα από τό κράτος καί τόν δήμο,πρέπει καί μόνοι μας να καθαρίζουμε τα φρεάτια όμβριων υδάτων πού έχουμε έξω από τά σπίτια μας.