Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δεν ξερω αν πρεπει να το βαλω εδω η στα Μερεμετια αλλα παρτε ιδεες.

Ειδικα αν θελει ολικη βαφη το αυτοκινητο σας!

1533888825171626573.png

Και για τους λατρεις του ξυλου.

Hooniverse-wood3.jpg

Καλημέρα κ καλή δύναμη σε όλους.
Οι εργασίες συνεχίζονται πριν μας προλάβουν τα κρύα κ οι βροχές.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Χρόνια πολλά και καλά Κυριάκο μέ υγεία,τά πρώτα 40 χρόνια είναι δύσκολα ! :ernaehrung004:

χαχαχα, ναι, τα πρωτα 40 χρονια ειναι δυσκολα, τα επομενα 40...ακομα δυσκολοτερα :)))

:flipout::flipout:
Δέν έχει ανάγκη ο Κυριάκος είναι "μαμούνι" πάντα θά τήν βρίσκει τήν άκρη καί θά περνάει ζάχαρη.
Εχει μυαλό,τύχη,θετική αύρα,δέν τό βάζει κάτω εύκολα,καί όλο αυτό τό θετικό σέτ κάνει τόν άνθρωπο νά έχει πολλές καλές στιγμές.

Αλλοίμονο στού αγέλαστους-μουτράδες,μέ αρνητική αύρα,γρουσούζηδες,πού ότι καί νά κάνουν τό διάβα τής ζωής τους θά είναι στρωμένο μέ τσουκνίδες. :slapface:

Να ειστε καλα συναδελφοι και εσεις οτι ποθειτε!!!!
Μητσαρα φτυσε με γτ ματιαζομαι ευκολα!!!
Χαχαχαχαχα

Σημερα εχω και γαμο η μερα που ειναι.
Σκέφτομαι βεβαια να σας καλεσω στο κτημα που εχουν κλεισει τα παιδια να βγαλω και εγω τα γενέθλιά μου τζαμπε...

Να ειστε καλα συναδελφοι και εσεις οτι ποθειτε!!!!
Μητσαρα φτυσε με γτ ματιαζομαι ευκολα!!!
Χαχαχαχαχα

Σημερα εχω και γαμο η μερα που ειναι.
Σκέφτομαι βεβαια να σας καλεσω στο κτημα που εχουν κλεισει τα παιδια να βγαλω και εγω τα γενέθλιά μου τζαμπε...

Φτού-φτού-φτού τρίς γιά το κακό μάτι,σκόρδα στά πληκτρολόγια λέμε:flipout:

Νά γιατί σέ λέω "μαμούνι" πάντα θά τήν βρείς τήν άκρη νά τήν βγάζεις καθαρή,αλλά τσαμπέ ????? όσοι είναι από τήν Χίο φημίζονται ότι είναι ανοιχτοχέρηδες καί γαλαντόμοι,εσύ γιατί τώρα πάς νά γυρίσεις τό γνωμικό ότι οι Χιώτες είναι σφιχτοχέρηδες. χάχάχά

Ευχαριστω πολυ Ηλια!

Δημητρη εγω φταιω που κανονισανε γαμο πανω στα γενέθλιά μου???

Χαχαχα

Κοιτα οι Χιωτες εχουμε ενα ονομα πως είμαστε σφιχτοι με τα οικονομικα μας.
Εγω βεβαια μια ζωή δεν εβαζα φραγκο στην ακρη και τα έσπρωχνα σε εργαλεια μηχανες αυτοκινητα κλπ κλπ.
Μαλλον φταιει που ειμαι ΚρητικοΧιωτης.
Χεχεχεχε