Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα και καλο σαββατοκυριακο.

Εκτος απο τον παππου Κωστα, εχω χασει και τον Δημητρη τον Weather απο εδω.
Τι παθατε ρε, οι "sixties"; Σας επιασε το κρυο;

Καλημερα στην παρεα!!!
Εν πλω για το νησι μου σήμερα μετα απο απαγορευτικο και ανω κατω δρομολογια.
Νεα μερα σημερα με νεα πορεια μετα απο αποχωρηση από την HSW.
Κριμα την εταιρεια που για 14 χρονια ειχα το δευτερο σπιτι μου και πλεον θα την εξαφανίσουν.
Υγεια και προχωραμε.

Καλημέρα σας κύριοι.
Τι έγινε Κυριάκο, κλείνει η εταιρεία;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα, Καλο Σ/Κ, Καλο Μηνα
Υγεια να εχουμε και ολα τα ξεπερναμε
κριμα για τους εργαζομενους, μονοπωλιο και στη θαλασσα

Kαλημερα συναδελφοι και καλο Χειμωνα!

Δημητρη θα εμφανιστουν σιγα σιγα ολοι, μην ανησυχεις, ναζια κανουν oι γεροντες :))

Κυριακο γερα! Ειναι κριμα να χανεται το εργασιακο σου περιβαλλον, αλλα ειναι φαινομενα της εποχης στη χωρα μας τουλαχιστον.

Καλημερα συναδελφοι!
Χθες ειχαμε ενα Χιωτικο mastorgroup και περάσαμε σουπερ!

20181201-231524.jpg

Καλημέρα σας από Σέρρες, τα χεραιτισματα μου στην Χίο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά, η hellenic seaways δεν πουλήθηκε στους Ιταλούς για να αναπτυχθεί και να μεγαλώσουν οι δουλειές, και αυτοί με το που την πήραν κάνουν απολύσεις? 'Η... πιπέρια μάντολες ήταν όλα, και απλά θελαν να βγάλουν εναν ανταγωνιστή από την αγορά.

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι στους Ιταλους.
Το γ@μω γκρουπ της μιγκ την πηρε και την ενσωματωσε στο αττικα με μπλουσταρ κ σουπερφαστ.
Μνημονια φιλε.
Η Πειραιως που μας ειχε κατα πλοιοψηφια 51% αγορασε κ το υπολοιπο 48% που ειχε ο Ιταλος.

Επρεπε ομως λογω 3ου μνημονιου να πουλησει ολες τις εξωτραπεζικες μετοχες που εχει και με τα χρηματα να ανακεφαλαιοποιηθει ετσι μας πασαρε κατω απο το τραπεζι στην αττικα.

Ετσι εμεις σαν Χελλενικ παρολλο που χρωσταμε το 1/5 που χρωσταει η αττικα και εχουμε μεγαλυτερη κερδοφορια και στολο καταντησαμε να ειμαστε οι εξαγορασμενοι και υπο.
Δυστυχως για την εταιρεια που παλεψαμε 18 χρονια οι περισσοτεροι 15 χρονια εγω και βαλαμε πλατη στα δυσκολα.

Κριμα κριμα κριμα

Θα εξακολουθειτε να βλεπετε τα δελφινακια στα πλοια που θα οργωνουν το Αιγαιο αλλα οι ανθρωποι της θα λειπουν.
Πανω απο το 50% φευγει σε πρωτη φαση με εθελουσια κ επειτα θα ακολουθησουν και απολυσεις.