Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα παιδιά!

Πρώτο πέρασμα χθες (πολύ γρήγορο) από κατάστημα στυλ Leroy....
Έλεγα για μισή ώρα, έφαγα μία και δεν πήρα σχεδόν τπτ απ όσα υπολόγιζα :furious3:

Ένα αρμοκάλυπτρο για την κουζίνα, ένα σιδεροπρίονο mini (για να κόψω επιτόπου το αρμοκάλυπτρο :flipout: ) ένα σφυράκι κάτι κόλλες και κάτι λάμπες. :AFADF0:

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλοδουλευτα Παναγιωτη!
Πολυ ασχημος καιρος ρε παιδια.
Εδω στον Πειραια εχει ενα κρυο λες και χιονίζει.
Βασικα αν χιονιζε θα είχε λιγοτερο κρυο....

Είσαι & μισο .....ξεσκέπαστος εσύ & σε πιάνει περισσότερο !!!!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλοδουλευτα Παναγιωτη!
Πολυ ασχημος καιρος ρε παιδια.
Εδω στον Πειραια εχει ενα κρυο λες και χιονίζει.
Βασικα αν χιονιζε θα είχε λιγοτερο κρυο....

"Πότε ο Γιάννης δε μπορεί πότε ο .ώλος τον πονεί" είσαι μου φαίνεται.
Μια η μηχανή, μια βροχή μια το κρύο... Χειμώνας είναι ρε, Δεκέμβρης μήνας, τι περίμενες; Καύσωνα; :silly:

Εγω του προτεινα να του δωσω πληρη στολη για τη βροχη και οχι μονο, και μαλιστα καλη, οχι τσιπικη κινεζιά.

Ασε που μπορει να φορεσει και το θερμαινομενο παλτουδακι της Bosch, κανει δουλεια βαρβατη, τσαμπα το πηραμε Πατριωτακι?? :))

Χαχαχαχαχα
Να φυγει ο χειμωνας να ξεκουμπιστει!!!
Αυτη η εποχη ειναι ωραια μονο αν διακοπαρεις σε κανενα Πηλιο, Μετσοβο, Πρεσπες, Καστορια.

Καλοκαιρακι μου και που εισαι????

Μιχαλη ερχομαι!!!

Η λύση για το κρύο (γενικά αλλά ειδικότερα στη μηχανή που ξυρίζει) είναι μια.
Ισοθερμικά εσώρουχα. Όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες.
Βέβαια έχουν μια ιδιότητα που την συγχέουν πολλοί.
Σου κρατάνε την θερμοκρασία σταθερή, ΔΕΝ σε ζεσταίνουν. Που σημαίνει οτι αν κρυώνεις όταν τα φορέσεις θα συνεχίσεις να κρυώνεις.
Οπότε, το νου σας.
Υπάρχει βέβαια και η παλιά καλή λύση με τις εφημερίδες αλλά δεν είναι να βγαίνεις στη βροχή.
Εκτός κι αν σου αρέσει να διαβάζουν οι άλλοι τα νέα στη μπλούζα σου...

Ισοθερμικα ειναι αυτα με το «πλαστικο» στην υφανση? Υπαρχουν κατι εσωρουχα και ρουχα που αν τα φορας και κανεις μια ελαχιστη εργασια, μην πω και απλο περπατημα ιδρωνεις και σε πιανει φαγουρα.

Σωστος ο Αποστολης.
Σημερα βγηκα με το αμαξι με ισοθερμικο ελαφρυ της uderarmor και πουκάμισο απο πανω και ηταν ανεκτό το κρυο.
Στην μηχανη θελει πανω κάτω.
Βεβαια οταν φτασεις στη δουλεια πρεπει να βγει καθως με το καλοριφερ μπορει ακομα και να λιποθυμήσει κανεις .

Καλημέρα καλή δύναμη στους εργαζόμενους.
Στον Κυριάκο τον endura καλή αρχή στη νέα του εργασία!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ισοθερμικα ειναι αυτα με το «πλαστικο» στην υφανση? Υπαρχουν κατι εσωρουχα και ρουχα που αν τα φορας και κανεις μια ελαχιστη εργασια, μην πω και απλο περπατημα ιδρωνεις και σε πιανει φαγουρα.

Υπάρχουν διαφόρων ειδών.
Η φανέλα που έχω εγώ είναι απαλή και λεία σαν μετάξι ενώ το σώβρακο (ολόσωμο, σαν αυτά που είχαν οι παπούδες μας και οι Ντάλτον στον Λούκυ Λούκ) είναι σαν βαμβακερό.
Για φαγούρα δεν έχω ακουσει καμμία φορά.
Φυσικά υπάρχουν για όλα τα βαλάντια και το ότι πληρώνεις παίρνεις ισχύει και εδώ.

Με την ευκαιρία, καλορίζικος στην νέα σου δουλειά endura.