Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί οι συνάδελφοι ψάχνουν για στέγη πλέον και δεν ξέρω αν έχει βρεθεί λύση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

το Facebook παυλο. Δωρεαν πλατφορμα.

Καλημέρα, να τους γίνει πρόταση και να τους σταλθεί link για να δημιουργήσουν θέμα στο AVClub. Απλά!!!
Όχι στο FB, δεν θέλουν όλοι να έχουν FB.

Καλημερα συναδελφοι!

Σιγα σιγα το "τσαμπα" μας αφηνει χρονους. Θελω να δω πότε (γιατι ειναι θεμα χρονου πλεον νομιζω) το hotmail/gmai/yahoo και αλλοι παροχοι θα αρχισουν να χρεωνουν συνδρομες...

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα, να τους γίνει πρόταση και να τους σταλθεί link για να δημιουργήσουν θέμα στο AVClub. Απλά!!!
Υπάρχουν καταπληκτικά μαστορια τορναδοροι και καλό θα ήταν για όλους να έρθουν εδώ. Μια πρόταση στην ομάδα θα έδινε μια λύση φαντάζομαι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παύλο, δεν τα ξέρω τα μαστόρια αλλά με τον Αννίκα που μιλάω το συζητήσαμε αυτό το θέμα.
Το πρόβλημα όμως είναι το e-shop του.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα!Μια εξαιρετική πρόταση!

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Παύλο, δεν τα ξέρω τα μαστόρια αλλά με τον Αννίκα που μιλάω το συζητήσαμε αυτό το θέμα.
Το πρόβλημα όμως είναι το e-shop του.

τι πρόβλημα υπαρχει με το e-shop του?

Το πως περναει η ωρα οταν μιλας την "ιδια γλωσσα" με τον αλλον, δεν λεγεται. Αερας εφυγε το 3ωρο+ σημερα το μεσημερι πινοντας 2 (δυο) Ελληνικες καφεδιές με τον Μπαμπη!

Τον οποιο τον ευχαριστω τα μαλα που προσφερθηκε και μπηκε στον κοπο να μου φερει ενα σετακι μεγαλες φιλιερες για σωληνες για να εξυπηρετησω εναν φιλο καθως οι δικες μου οι Αμερικανικες δεν ταιριαζαν στις βολτες.
Εφερε και το τριβειακι που μας εφερε ο Κυριακος απο τον Λεφέλντη τον οποιον επισης ευχαριστω.

Το τριβειακι φαινεται μια χαρα. Μικρο, πολυ περιποιημενο, σχετικα ησυχο και σιγουρα χρησιμο, ιδιως η καθετη κορδελα του. Συντομη παρουσιαση στις παραλαβες αργοτερα.