Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλη σας ημερα. Να εχετε μια ομορφη και ξεκουραστη Κυριακη

Καλημερα μαστόρια, απιστευτα ομορφη μερα σημερα στο Βουκουρεστι!!
Με ξυπνησαν τα χαρωπα και παιχνιδιαρικα πουλακια που εκραζαν ασταματητα στο παραθύρι μου:)

Σιγά την διαδρομή που είχε να κάνει μετά συνχωρησεως..!!!!!
Από την άλλη την Κυριακή πρέπει να την απολαμβάνεις...!!!!
Έτσι δεν είναι συνωματε..;

Σιγά την διαδρομή που είχε να κάνει μετά συνχωρησεως..!!!!!
Από την άλλη την Κυριακή πρέπει να την απολαμβάνεις...!!!!
Έτσι δεν είναι συνωματε..;

Τα φερυ στην γραμμή Ρίο - Αντίρριο δουλεύουν πλέον πάρα πολύ.
Η διαδρομή είναι μόλις 20' κ αναχωρούν (γεμάτα παρακαλώ) κάθε μισή ώρα. Η διέλευση είναι 6,50 (τα μισά λεφτά από την Γέφυρα).
Οπότε αν δεν βιάζεσαι κ έχεις κ παρέα (κ την εγγονή που θέλει να δει καράβι που δεν έχει ξαναμπεί) η επιλογή του Ferryboat είναι μονόδρομος/όμορφη εμπειρία για την μικρή.

Καλό υπόλοιπο Κυριακής να έχουμε.

Πηγαινοερχομαι από εκεί πολλές φορές...Από Αθήνα είναι ένα στοπ ξεκούρασης της οδηγησης και φυσικά άμα υπαρχουν παιδιά ένας λογως παραπάνω ώστε να απολαύσουν την διαδρομή με το φέρρυ...

Έχω περάσει άπειρες φορές με φερυ απο εκει, κι εχω πήξει και αποκλειστεί λόγω καιρού τόσες πολλές, που ούτε να τα βλέπω δεν θέλω...
Μακριά, ούτε στην προβλήτα δε γιυστάρω να πλησιάσω...
Μόνο τα "βρώμικα" απ´ τις καντίνες νοσταλγώ.

Έχω περάσει άπειρες φορές με φερυ απο εκει, κι εχω πήξει και αποκλειστεί λόγω καιρού τόσες πολλές, που ούτε να τα βλέπω δεν θέλω...
Μακριά, ούτε στην προβλήτα δε γιυστάρω να πλησιάσω...
Μόνο τα "βρώμικα" απ´ τις καντίνες νοσταλγώ.

Κ η ουρά των αυτοκινήτων κατά την επιστροφή του Πάσχα να φτάνει πολύ πιο πίσω από την Παλιοβούνα!!!

Καλημερα καλή εβδομάδα...

Ένταξυ τώρα....σε τριήμερα ,αργίες και εκλογες οπως τωρα λογικό είναι να γίνεται χαμός...οπως και τι ωρες πας να περασεις....σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι και τι εχει "σκάσει" στον καθένα για να συχτηρηζει...τεσπα να έχουμε να λέμε..