Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σε όλους
Κυριάκο πολύ ωραία φωτιγραφία. Τι είναι το λατεράϊ; Ο επιτάφιος;

Ναι φιλε ετσι το λεμε στην τοπικη διαλεκτο!
Και εδω μια μεσα στην εκκλησία!

20190426-122155.jpg

Το πρωι στην εκκλησια ηθελα να βγαλω τον ιερεα να ιπταται στην 1η ανασταση αλλα μας αιφνιδιασε!
Καλη Ανασταση σε όλους!

Καλημέρα και καλή ανάσταση σε όλους σας.
Μια απορία βρε παιδιά.
Έχει κάτι το πρωτότυπο το συγκεκριμένο βιντεο;
Αυτό δεν γίνεται σε όλες τις εκκλησιες; σχεδόν πάντα πηγαίνω στην πρώτη ανάσταση και όλοι οι ιερείς (σε οσες εκκλησιες εχω παει ) το κάνουν. Μάλιστα πριν βγει έχει τραβηχτεί ο κόσμος στην άκρη ώστε ο ιερέας να διασχίσει τρέχοντας (σχεδον σαν να πετάει) όλο το ναό από το ιερό έως τον πρόναο

Καλημέρα και καλή ανάσταση σε όλους σας.
Μια απορία βρε παιδιά.
Έχει κάτι το πρωτότυπο το συγκεκριμένο βιντεο;
Αυτό δεν γίνεται σε όλες τις εκκλησιες; σχεδόν πάντα πηγαίνω στην πρώτη ανάσταση και όλοι οι ιερείς (σε οσες εκκλησιες εχω παει ) το κάνουν. Μάλιστα πριν βγει έχει τραβηχτεί ο κόσμος στην άκρη ώστε ο ιερέας να διασχίσει τρέχοντας (σχεδον σαν να πετάει) όλο το ναό από το ιερό έως τον πρόναο

Έχει το δικό του Red Bull style.

Καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους.

Παίδες ευχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους...!!!
Χαρά και ευτυχία σε εσάς και τους οικείους σας...!!!
Καλά να περνάτε...!!!

Αυτό με τον "ιπταμενο" ιερέα είναι μια προσωπική κίνηση του συγκεκριμένου ιερέα που καθιερώθηκε στην ενορία του και οι πιστοί το δέχονται με χαρά.. Καλά κάνει ο άνθρωπος αφού το ευχαριστιέται να το κάνει...Φυσικά γίνεται και αλλού...

Κώστα ωραίος ο καφές...!!!
Πετυχημένος στο πνεύμα της εποχής....!!!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μπάμπη ωραίο το αβγό,αλλά δεν πιστεύω να είναι δικιά σου αυτή η ΑΒΕΡΝΙΚΩΤΗ κουπαστή;;;;

Χαχα.

Κι όμως...
Στο χωριό μου έχουμε μια παροιμία που λέει "Στου πολύτεχνου το σπίτι, ρημαδιό και καταδίκη". -bye-
Θα το περάσω λάδι τικ, όπως κάθε χρόνο, αλλά οι βροχές φέτοε τράβηξαν πολύ και μας πήγαν πίσω.

Καλημέρα κυριοι Χριστοσ Ανέστη, απίστευτη Ανάσταση εδώ κρίμα που δεν ξέρω να ανεβάσω video με αυτά που έγιναν στην φώτο είναι ένα από τα δύο βουνά που "καίγονταν" μόλις 150 μέτρα από το σπίτι μου με τα βεγγαλικά να σκάνε από πάνω μασ, το μεσημέρι έχουν σειρά τα βαριά!!
adeaca758825ce5555fafb4ad986637e.jpg
0d2981a83ae90bf2e335e06a7567c0a5.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ παληκάρια... ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

Εγώ πάντως δεν τη γλυτώνω, θα με κάψει ο Θεός χρονιάρες μέρες...
Τι να κάνω όμως, να μην πάει χαμένη η ωλρα μέχρι να ψηθεί και το κατσίκι...

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    138.8 KB · Views: 67
  • image.jpg
    image.jpg
    237.7 KB · Views: 67