Tο Καφενείο των Μαστόρων.

καλησπέρα!θέλω γνώμες,καθώς σκοπεύω στην εικονιζόμενη γωνία,να βάλω 50inch τηλεόραση.Το θέμα όμως είναι να βρούμε λύση,η οποία θα προστατεύει την τηλεόραση απο τη θερμότητα του καλοριφέρ,διότι η tv θα κάτσει οριακά δίπλα σε αυτό!!καμία ιδέα με κατα προτίμηση έπιπλο για να αποφευχθεί η βάση tv πιο ψηλά;
Ευχαριστώ!!
01c19ee4f8c8ac2435d2abf4eefa0e22.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημερα ειχε πρωινο Ελληνικο καφεδακι -με γευση καρδαμο- με τον Κωστη (KOSSTV).
Ωραιοτατη κουβεντουλα με εναν σωστο και ωριμο χαρακτηρα (ευγε νεε μου:) και με κοινους γνωστους καποιους καλους μου φιλους απο Χιο και Ρουμανια! Μικρος ο κοσμος!

Ο Kωστης τσεκαρει το 12βολτο σεγακι της Βοsch που σκεφτοταν να αγορασει ! Ομως το 18βολτο Stanley ισως να ταιριαζει καλυτερα στις αναγκες του.
46853698255_7ba2b70b3e_z.jpg

Να σαι καλά Μιχάλη....Χαρηκα πολυ που σε γνωρισα και απο κοντα και καναμε μια πολυ ευχάριστη και επικοδομητική(εστω ολιγοωρη)κουβέντα....

Μάλλον για το 18v είμαι εν τέλη με βάση πολύπλοκων αναγκών....σε κάθε περίπτωση πολύ καλό και το 12v Bosch....

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Σημερα ειχε πρωινο Ελληνικο καφεδακι -με γευση καρδαμο- με τον Κωστη (KOSSTV).
Ωραιοτατη κουβεντουλα με εναν σωστο και ωριμο χαρακτηρα (ευγε νεε μου:) και με κοινους γνωστους καποιους καλους μου φιλους απο Χιο και Ρουμανια! Μικρος ο κοσμος!

Ο Kωστης τσεκαρει το 12βολτο σεγακι της Βοsch που σκεφτοταν να αγορασει ! Ομως το 18βολτο Stanley ισως να ταιριαζει καλυτερα στις αναγκες του.
46853698255_7ba2b70b3e_z.jpg

:SFGSFGSF:

ΥΣ . Ετσι πρεπει να ειναι τα καταστηματα εργαλειων, οργανωμενα με δυνατοτητα δοκιμης!

Ετσι Νεκταριε....
Επιχειρησιακό Κέντρο Δοκιμών Εργαλείων και Αναλώσιμων προδιαγραφων ISO by mister Μιχάλης θα πρόσθετα...:worshippy: