Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα!

Βρε τι βρίσκει κανείς... :flipout:

Stihl-1.jpg
Και για τους μουσατους θα βγει σε λίγο και μεσηνεζα....

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα από Σέρρες..
Ένα αεροπορικό διήμερο ξεκινά σήμερα..
9c600714f5135353766da1e5e97b3ebc.jpg
0968b71baa6ee80b4bcf248840bf373a.jpg

Καλημερα μαστορες, ωραια μερα σημερα σας κανει Παυλο! Βγαλε καμμια κοντινη κανενα αεροπλανακι!

Πρωι πρωι νοικοκυρευα χαρωπα το εργαστηριο γιατι σε λιγο θα εχουμε μουσαφιριδες για καφεδιά και παραλαβες ομαδικων παραγγελιων :))

Καλημερα μαστορες, ωραια μερα σημερα σας κανει Παυλο! Βγαλε καμμια κοντινη κανενα αεροπλανακι!

Πρωι πρωι νοικοκυρευω χαρωπα το εργαστηριο γιατι σε λιγο θα ερθουν μουσαφιριδες για καφεδιά και παραλαβες ομαδικων παραγγελιων :))

Πρωινο τετραωρο καφεδακι με Θαναση και Μπαμπη :)

47978858888_e3718e2040_c.jpg

Eδω ο Θανασης δειχνει στον Μπαμπη το απιθανο φωτιστικο που εφτιαξε απο δισκακι (μουσικης) 45 στροφων!!
47978860542_7fbaf27e24_c.jpg

47978858413_afc6b2ea2f_z.jpg

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Παυλε πολυ ωραιο χομπι, για πες μας δυο πραγματακια για το υδροπλανο, στην 2η & 4η φωτο
Το sea max είναι αμφίβιο διθέσιο υπερελαφρο αεροπλάνο. Το συγκεκριμένο έχει κινητήρα 100 ίππων και είναι από την αερολεσχη χαλκιδικης. Θέλουν καλό διάδρομο απο-προσγειωσης επειδή είναι χαμηλά και έχουν μικρές ρόδες. Στο νερό δεν μπορούν σε μεγάλο κυματισμό και ενδείκνυνται για λίμνες περισσότερο.

Μπραβο ρε παιδια!
Θανασση βαλε φωτο απο το φωτιστικό να το δούμε και εμεις.
Εγω χαλασα το Σαββατιατικο προγραμμα για εργασιες στο σπιτι στον Πειραια και ψωνια με την συζηγο.