Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κυριάκο τά θερμά μου συλλυπητήρια,δύσκολες στιγμές τίς έχω περάσει,νά ζήσετε νά τήν θυμόσαστε,καί συμπαράσταση στόν παππού σου τώρα,γιατί είναι πολύ δύσκολο νά χάνεις τόν άνθρωπο σου μετά 50 + χρόνια γάμου.

Επισκεψη στο νεο εργαστηρι του φιλου Γιωργου aka Woodycraft στην Χιο!!!

Εδω μαζι με ενα πανεμορφο μπωλ απο το μαγικο μαστιχοδεντρο.

20190712-122236.jpg

Παυλιτο εχεις χαιρετισμους και Μπαμπη εδω να δεις laser....
Πεντε χηνες.

20190712-121733.jpg

Επισκεψη στο νεο εργαστηρι του φιλου Γιωργου aka Woodycraft στην Χιο!!!

Εδω μαζι με ενα πανεμορφο μπωλ απο το μαγικο μαστιχοδεντρο.

20190712-122236.jpg

Παυλιτο εχεις χαιρετισμους και Μπαμπη εδω να δεις laser....
Πεντε χηνες.

20190712-121733.jpg
Ευχαριστώ Κυριάκο. Ο Γιώργος είναι επαγγελματίας καλλιτέχνης με προσοχή στην λεπτομέρεια. Κρίμα που φέτος δεν θα μπορέσω να επισκεφθώ το νησί και θα αρκεστώ με λίγες μόνο μέρες στην Αθήνα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα μάστορες!

Βορεια Χιος, η παραλια μας το πρωι. Ακριβως απεναντι φαινεται η Μυτιληνη και ο panava αμα ο καιρος ειναι καθαρος:)

48278870511_9a245f35c6_c.jpg

Καλημέρα μαστορες καλη κυριακη!
Η ξυλεια λευκας αξιζει; Επεσε τις προαλλες μια στην αυλη(με τη μικροτερη δυνατη ζημια που μπορουσε να κανει) και λεω μηπως παρω κανα κορμουδακι μικρο

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα μαστορες καλη κυριακη!
Η ξυλεια λευκας αξιζει; Επεσε τις προαλλες μια στην αυλη(με τη μικροτερη δυνατη ζημια που μπορουσε να κανει) και λεω μηπως παρω κανα κορμουδακι μικρο

Εξαρτάται για που την θες.
Εγώ την χρησιμοποιώ πολύ σε bandsaw box γιατί δουλεύετε εύκολα και σε συνδυασμό με κπ δίνει ωραία αντίθεση. Σε μεγάλες κατασκευές όμως δεν συνιστάται και σπάει εύκολα.

Εξαρτάται για που την θες.
Εγώ την χρησιμοποιώ πολύ σε bandsaw box γιατί δουλεύετε εύκολα και σε συνδυασμό με κπ δίνει ωραία αντίθεση. Σε μεγάλες κατασκευές όμως δεν συνιστάται και σπάει εύκολα.

Θα παρω ενα τοτε να βρίσκεται εκει και θα πειραματιστω με bandsaw boxes.. ευχαριστώ!