Σημερα απο το πρωι πρεπει να εχω πιει-μεχρι στιγμης- περιπου 7-8 Ελληνικους καφεδες και συνεχιζουμε.. )
Εδω η εκλεκτη παρεα του απογευματος, Κοsstv και mastroxalastis! :ernaehrung004:
O Αγγελος νομιζω οτι πειστηκε να αγορασει παλμικο μετα απο επιτοπιες δοκιμες βιδωματος με το 18βολτο παλμικο της Stanley που εφερε να δουμε ο Κωστης.
Το παλμικο της Stanley μου φανηκε πολυ καλο με αριστη εργονομια. Οπως και η σπαθοσεγα ρευματος 900w της Stanley, πολυ δυνατο εργαλειο, βαρυτερο απο τον μεσο ορο.
Παρα πολυ θετικη εντυπωση μου εκανε το ποιοτικο σετ καρυδακια 1/2" και γαλλικων κλειδιων (λεπτη σειρα) της ιδιας εταιρειας. Να ευχαριστησω τον Κωστη που εκανε τον κοπο και εφερε τα εργαλεια της stanley για να τα τσεκαρουμε.
Να ευχαριστησω και τον Αγγελο καθως εκει που τεσταραμε τον laser engraver ανακαλυψαμε μια καλλιτεχνικη γραμματοσειρα που ταιριαζει με Ελληνικα γραμματα καθως και οτι μπορει εκτυπωθουν λεξεις με διαφορετικο μεγεθος (font) στην ιδια σειρα. Οσο ψαχνεις βρισκεις )
...και η μερα συνεχιζεται με αλλη συνθεση μαστορων
Ευχαριστω κι εγω πολυ τον Μιχαλη για το πανεμορφο γραμματακι της μικρης (μπαμπα, που ειναι το γαμματακι μου, με ρωταγε - της ειχε πει η μαμα οτι θα της φερω ενα).
Το engraver μου αρεσε πολυ. Προσθετει αυτην την τελευταια πινελια που κανει τη διαφορα...
Ελα τωρα ... δικο σου εργο? :SFGSFGSF:
Τουλαχιστον αυτο να το τριψεις καλα και μετα tru
για δεξιοχειρα, το αριστερο φαγωμα για τον αντιχειρα δεν χρειαζοταν
Το τρύπημα ήταν λίγο μανίκι... και οι πατούρες εσωτερικά.
Το εξωτερικό ήταν σχετικά εύκολο. Θα το δείς από κοντά γιατί θα το πάρω μαζί μου στην Αθήνα, έχει πολύ δουλειά το φινιπρισμα και χρονοβόρα.