Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κυριακο ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. Να προσεξεις να το επανεξετασεις απο ορθοπεδικο που ξερει τι του γινεται για να μην μεινει κουσουρι, και προσοχη (παθων και μαθων).

Επειδη ερχονται τα κρυα, χρειαζετε να εχουμε καλα εργαλεια κοπης ξυλειας για να ζεσταθουμε. Στο βιντεο που ακολουθει υπαρχουν πολλες μηχανες πατεντα, η πρωτη παντως ζεσταινει και πριν κοπουν τα ξερα, χλωρα οτι να 'ναι....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ωραία... Σάββατο βράδυ ανακαλύπτω ότι δεν έχω λάμες σέγας για σίδερο. Κάπου έχω σίγουρα δηλαδή αλλά έχουν κρυφτεί καλά - σου λένε "ΣΚ είναι κύριος, δεν μασάμε σίδερα το ΣΚ". Οπότε αύριο έχει πρωινή βόλτα στο Leroy Βασιλίσσης. Αν γνωρίζετε κάποιο άλλο μαγαζί προς τα βόρεια της Αθήνας που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές pls δώστε φώτα.

Επειδη ερχονται τα κρυα, χρειαζετε να εχουμε καλα εργαλεια κοπης ξυλειας για να ζεσταθουμε. Στο βιντεο που ακολουθει υπαρχουν πολλες μηχανες πατεντα, η πρωτη παντως ζεσταινει και πριν κοπουν τα ξερα, χλωρα οτι να 'ναι....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Παναγίτσα μου! Οι περισσότερες από αυτές τις (υποθέτω αυτοσχέδιες) κατασκευές είναι κυριολεκτικά accidents waiting to happen!

Από την άλλη, μια που στο σπίτι μου το βράδυ συνέβη αυτό λόγω των δυνατών ανέμων:

20190914_141054.jpg

... με βλέπω να χρειάζομαι κι εγώ την αρωγή μιας τέτοιας κατασκευής.

Ναι το κακόμοιρο, ξερό ήταν, γι'αυτό και τσάκισε στη βάση του. Νομίζω μουριά είναι (δε θυμάμαι απ'έξω τι είχαμε φυτέψει σε εκείνη τη μεριά του κτήματος).

Αν εξαιρέσω κάποιους φοίνικες που μας είχε φάει το γ*μ&%^$@^ σκαθάρι του %$#£!*Νείλου (ευτυχώς οι πιτσάρδιες και κάποιοι φοίνικες σώθηκαν), είναι η πρώτη απώλεια στα 26 χρόνια που μένουμε εκεί. Αν συνυπολογίσεις τον παράγοντα του δύσκολου χώματος της περιοχής (Μεσόγεια γαρ), είναι μεγάλο επίτευγμα.