Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα στην παρεα απο την ομορφη Χιο και το ζωγραφιστο Πυργι!!!

20200227-104940.jpg

Αυτο θα πει να εχεις εργαλεια στα οποια μπορεις να βασιστεις!

Μπραβο Γιωργο!

Γενικα φιλε και φιλοι το να εχεις ενα εργαλειο ειτε καναρινι ειτε μπλε ειτε οτι χρωμα ειναι αυτα τα παλιοΜΑΚΙΤΑ ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις οτι μπορεις να βασιστεις στο να τελειωσεις μια δουλεια που θελεις να κανεις γρηγορα και με ασφαλεια.
Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.

Καλα τα budget εργαλεια αλλα δυστυχως τα πληρωνεις πολλες φορες τοσο σε χρηματα αγοραζοντας κατι αλλο οσο και με εκνευρισμο και δεν αξιζει.

Προσωπικη μου αποψη παντα.

Λιγα λογια για τα makita...
Κοιταχτε τη μπορει να κανει ενας γωνιακος τροχος makita 18V...

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Γενικα φιλε και φιλοι το να εχεις ενα εργαλειο ειτε καναρινι ειτε μπλε ειτε οτι χρωμα ειναι αυτα τα παλιοΜΑΚΙΤΑ ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις οτι μπορεις να βασιστεις στο να τελειωσεις μια δουλεια που θελεις να κανεις γρηγορα και με ασφαλεια.

Καλα τα budget εργαλεια αλλα δυστυχως τα πληρωνεις πολλες φορες τοσο σε χρηματα αγοραζοντας κατι αλλο οσο και με εκνευρισμο και δεν αξιζει.

Σωστος ο Κυριακος...!!!

Αυτο θα πει να εχεις εργαλεια στα οποια μπορεις να βασιστεις!

Μπραβο Γιωργο!

Σωστά Κυριάκο καλύτερα να περιμένεις να μαζέψεις τα χρήματα και να πάρεις κάτι σωστό παρά να βιαστείς. Γιατί για το φθηνό το εργαλείο τσάμπα τα λεφτά πετάς.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα και καλη Σαρακοστη

και μη ξεχναμε την κατασκευη του χαρταετου

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.