Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα στην παρέα...!!!
Έχει δίκιο ο Νεκταριος ...Δεν σημαίνει ότι επειδη κλείστηκαμε σπίτι δεν θα κάνουμε τίποτα..!!!
Πρέπει και χρειάζεται...

Σήμερα μέρα για μερεμέτια.
Σε κάποια κομμάτια ξύλα προκαλούνται σχισιματα, και επειδή δεν θέλω να τα χάσω είπα να τα ετοιμάσω για τον τόρνο.
Αν τα βάλω έτσι σχισμενα ενδέχεται να χάσω πολύ υλικό ή να μην αντέξουν στο δούλεμα. Έτσι σκέφτηκα να τα γεμίσω στις ρωγμές με υγρό γυαλί αφού καλύψω τις άκρες με ζεστή σιλικόνη.
Το έχω δοκιμάσει σε άλλα με επιτυχία.
f58a334816105629c8e990b7b0eb2909.jpg
b3096783f232ce31ec1819b033e4c90b.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όλοι στις ετοιμασίες είμαστε Πάμπλο...
Έτοιμοι στην αφετηρία μέχρι να το επιτρέψει ο κωλόκαιρος...

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    109.1 KB · Views: 90
Καλησπέρα κύριοι την βοήθεια σας σε όποιον γνωρίζει,ενασ φίλος βρήκε στο βουνό αυτό το έργο τέχνης που όμοιο του δεν έχω ξαναδεί θέλει να το καθαρισει-επεξεργαστει αλλά δεν ξέρει πώς

Στάλθηκε από το Hisense F17 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα κύριοι την βοήθεια σας σε όποιον γνωρίζει,ενασ φίλος βρήκε στο βουνό αυτό το έργο τέχνης που όμοιο του δεν έχω ξαναδεί θέλει να το καθαρισει-επεξεργαστει αλλά δεν ξέρει πώς

Το ξύλο είναι κουμαρια δεν ξέρω αν φενεται στις φωτο κοκκινίζει ελαφρώς
3d97eeaa65982bcbb2a8b3022cb0f527.jpg
c70daec60d3694ce38edf1ba806691dc.jpg
acdcabaa1e98051adf46b97fce2e6287.jpg

Φοβερό ξύλο Κυριάκο,τυχερός ο φίλος σου! Να υποθέσω πως πρόσβαση σε αμοβολλή δεν έχετε ε; Αν όχι πες του να αρχίσει με ένα καλό πλύσιμο με δυνατό πλυστικό, η συνέχεια εξαρτάται από τη μετέπειτα χρήση..

Έχει πολύ δουλειά με το χέρι αυτό Κυριάκο. Εξαρτάται και τι εννοείς καθαρισμό.
Αν θέλει να φανεί καθαρό ξύλο σκληρές βούρτσες και σβουράκια και υπομονή.
Κι αν έχει τρύπες από σαράκια και σκουλίκι θα χρειαστεί να το ποντίσει στη θάλασσα με κάποιο βάρος δεμένο για καμια 20-αριά μέρες.
Το πλυστικό θέλει πολύ προσοχή Νίκο για να μην αφήσει σημάδια.