Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Eχουν στειλει sms με το 6: Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο

Οδηγώ αρκετά χρόνια αλλά δεν έχω χάσει ούτε κιλό από αυτό. Δε νομίζω το να κατεβαίνεις την Κηφισίας στις 8πμ με το ΙΧ συνιστά σωματική άσκηση. Ειδικά τώρα που δεν έχει την κίνηση των νορμάλ εποχών, ώστε να βρίζεσαι/μουντζώνεις/πιάνεσαι στα χέρια/τρέχεις να σωθείς. :BXVZCBXZ6:

Σπανια χανεις κιλα απο την ασκηση, χανεις αμα την συνδυαζεις και με διαιτα.

Για την οδηγηση, ειναι καλυτερα να καθεσαι σε εγρηγορση στο βολαν απο το να εισαι ξαπλωμενος και ναρκωμενος στον καναπε.
Γυμναζεις επισης τον εγκεφαλο, οπως και τα χερια και τα ποδια. Καλυτερα να εχεις αυτοκινητο με ταχυτητες και οχι αυτοματο.

Καλημερα παιδες, μια ερωτηση.
Εχετε ιδεα για το που μπορω να βρω βαλιτσακι αλουμινιου η πλαστικο σκληρο με το υλικο εσωτερικα που μπορεις να το διαμορφωσεις για το αντικειμενο που θες να βαλεις ?

Antonis F

Καλημερα Μιχαλιο, 46x30x10 περιπου !
Δεν μου κανουν αυτες που μου βαλατε, θελω να κοψω το υλικο γεμισματος μεσα στις διαστασεις που θελω.
Δεν θα χρησιμοποιηθει για εργαλεια

Antonis F

Εσυ θελεις αυτες που ειναι πληρως καλυμενη με αφορλεξ και αφαιρειται τετραγωνακι τετραγωνακι οπως αυτες που εχουν για οπλα πχ.

Οπως αυτη που εχω.

DSC_4161.jpg

Ειναι της ALLIT κατηγορια ALUPLUS.

Εχει διαφορα μεγεθη οποτε θα βρεις αυτο που θα σου ταιριαζει.

DSC-4167.jpg

Οκ.
Ξερεις οτι μπορεις να αδειασεις καθε επενδυση απο τις περισσοτερες παρομοιες βαλιτσες του εμποριου και να βαλεις τη δικη σου.
https://ergaliothiki.gr/katigories-...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Σε διαστασεις πρεπει να σου κανει και το μικρο Lboxx της Βοsch για το οποιο υπαρχει ενθετο υλικο για να το κοψεις οπως θες. Το βαλιτσακι ομως κανει μπαμ οτι προκειται για εργαλειοθηκη...
bosch-pre-cut-foam-1600a001s0-insert-for-l-boxx-102-9987-677387811-98264edbcb6a39862a4ef62680380972-product.jpg

Aντωνη καλησπερα...

Τα πλαστικά βαλιτσάκια της Dewalt και Stanley έχουν μέσα αφρωδες υλικό όπως ανέφερα τα παιδιά ..

https://www.stanleycenter.gr/AFRWDH...RWN-ERGALEIWN-SE-TSTAK-ERGALEIOFOROUS-STANLEY FMST1-72365?search=FMST1-72365&description=true

Μπορείς να το κόψεις όπως θες...

Η γυναίκα μου όταν το είδε της καλαρεσε τόσο που κάποια στιγμή θέλει 2 σκέτα για κάτι κρυστάλλινα ποτήρια που είναι κάπως χημα σε κάτι κούτες....βολεύει πολύ...!!!

Εδώ είχε παλιά σίδερα που κόπηκαν και έμειναν αυτά που είναι μέσα στην πλάκα τι να βάλω να γίνει μόνωση μην περνάει υγρασία
acb0877aea1fbca365f20a6b48ce9063.jpg

Aντωνη καλησπερα...

Τα πλαστικά βαλιτσάκια της Dewalt και Stanley έχουν μέσα αφρωδες υλικό όπως ανέφερα τα παιδιά ..

https://www.stanleycenter.gr/AFRWDH...RWN-ERGALEIWN-SE-TSTAK-ERGALEIOFOROUS-STANLEY FMST1-72365?search=FMST1-72365&description=true

Μπορείς να το κόψεις όπως θες...

Η γυναίκα μου όταν το είδε της καλαρεσε τόσο που κάποια στιγμή θέλει 2 σκέτα για κάτι κρυστάλλινα ποτήρια που είναι κάπως χημα σε κάτι κούτες....βολεύει πολύ...!!!

Δεν ανοιγει το λινκ

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εδώ είχε παλιά σίδερα που κόπηκαν και έμειναν αυτά που είναι μέσα στην πλάκα τι να βάλω να γίνει μόνωση μην περνάει υγρασία
acb0877aea1fbca365f20a6b48ce9063.jpg

Εγω θα εριχνα νεο τσιμεντο με ενισχυτικα ρυτινων ως επικαλυψη και αριστη συγκοληση. Μετα θα εκανα τη μονωση.

Quizzz!
What is what? Ενα νεο παιχνιδι προσφορα του καταστηματος!
Τι βλεπουμε στις φωτογραφιες?
Καποια γνωριζω τι ειναι, καποια οχι και περιμενω μηπως καποιος μας φωτισει εδω.