Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ένα που έχω στη γειτονιά μου είναι ανοιχτό.

Χτες που πέρασα με το αυτοκίνητο είδα ένα που ήταν ανοιχτό και μου έκανε εντύπωση.
Μακάρι μπας και φτιάξω τίποτα να περάσει η ώρα.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πολύ καλημέρα σας καί καλή Κυριάκη νά έχουμε κ.κ συνάδελφοι.

Οπως μάς λένε θά ασχολούμαστε όλοι μέ τά κοινά του σπιτιού να περνάει η ώρα ευχάριστα καί δημιουργικά,δηλαδή θά βοηθάμε τήν σύζυγο νά ζυμώνουμε ψωμί,νά φτιάχνουμε τσουρέκια καί κουλουράκια,νά βάζουμε μπουγάδα,νά σιδερώνουμε,νά καθαρίζουμε πατάτες,τέλεια πράγματα σπιτική εργασία καί χαρά.Εφ όπλου λόγχης τό σκουπόξυλο,η σφουγγαρίστρα,καί τό Swiffer. :flipout:

Καλημέρα σας κύριοι και κυρίες συνάδελφοι..
Εδώ και καιρό συμβαίνει το εξής...
Κάθε πρωί μας ξυπνάει με τον χαρακτηριστικό του θόρυβο ενας δρυοκολαπτης, ο οποίος είναι καθημερινός επισκέπτης στην κολώνα της ΔΕΗ που βρίσκεται έξω από το παράθυρο μου. Το πιο πιθανό είναι μάλλον ότι έρχεται για πρωινό, δεν εξηγείται αλλιώς.
945f320a464e0b263be350fe57f7ae71.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σας κύριοι και κυρίες συνάδελφοι..
Εδώ και καιρό συμβαίνει το εξής...
Κάθε πρωί μας ξυπνάει με τον χαρακτηριστικό του θόρυβο ενας δρυοκολαπτης, ο οποίος είναι καθημερινός επισκέπτης στην κολώνα της ΔΕΗ που βρίσκεται έξω από το παράθυρο μου. Το πιο πιθανό είναι μάλλον ότι έρχεται για πρωινό, δεν εξηγείται αλλιώς.
945f320a464e0b263be350fe57f7ae71.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Cornflakes να του δωσεις... :flipout:

Καλημερα στην παρέα και καλη Κυριακη....!!!

Παύλο πολύ όμορφη εικόνα....!!!
Μακάρι να έχεις τέτοια ξυπνηματα πάντοτε...!!!

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σας.

Κούρεψέ το Νικόλα, δεν υπάρχει πιο ανθεκτικό γκαζόν απ´ την αγριάδα.

Το ξέρω Μπάμπη, ωστόσο α) δεν είναι μόνο αγριάδα αλλά γενικώς ζιζάνια και β) το χώμα σε εκείνο το κομμάτι είναι πολύ άγριο και καθόλου flat, οπότε το κούρεμα θα ήταν πολύ δύσκολο.

Ευτυχώς αυτή τη φορά μου πήρε μόλις 1,5 ώρα, το ύψος τους ήταν περί τους 30-40 πόντους (με κάποια θαμνάκια έως 1,2μ). Την περασμένη φορά επειδή τα είχα αφήσει καιρό, ήταν στο μπόι μου (είχα φορέσει ολόσωμη φόρμα με ενσωματωμένες γαλότσες).

Daniel-Radcliffe-Jungle-New-Poster.jpg

και αποφεύγω να κυκλοφορώ σε ΣΜ ,αλλά φέρνει και σπρέι αύριο ,οπότε θα στηθώ απόξω μάλλον από τις 7 ,ελπίζοντας ότι δεν θα έχει πολύ κόσμο. Αν δω ότι βήχει κανείς στην ουρά ,έφυγα τρέχοντας .Κοίτα μέρες που βρήκαν να φέρουν εργαλεία.

Mεταφέρω ένα σχόλιο από άλλο νήμα εδώ γιά νά μήν είμαι off-topic
Bαγγέλη εντάξει μήν είμαστε καί τόσο υποχόνδριοι γιατί στό τέλος θα σαλτάρουμε,εκτός άν έχεις κάποιο υποκείμενο νόσημα οπότε πάω πάσο.
Αν φοράς μιά μάσκα (για δικη σου προστασια) και τηρείται η σειρά ανά 2 μέτρα,στό κατάστημα μέσα είναι 1 άτομο ανα 15 τετραγωνικά.
είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι,καί φυσικά γάντια μιάς χρήσης η αντισηπτικό καί δέν βάζουμε τα χέρια μας στό πρόσωπο πρίν τα απολυμάνουμε.

Τα σωστά μέτρα να πέρνεις και δεν εχεις να φοβηθείς κάτι...
Ουτως αλλιώς το πρόβλημα στην ουσία είναι η κοντινή επαφή...Και χρήση γαντιών για ότι ακουμπάμε...

Όπως είπαμε αυτοσυγκράτηση και ηρεμια χρειάζεται...οι υπερβολικές η σπασμοδικες κινήσεις δεν οφείλουν...