Tο Καφενείο των Μαστόρων.

μερα καραντινας....
αρχιζω τα ακονισματα.
1η αποπειρα ενα ξευτοπριονο...ακονισα τα δοντια και τους εκανα μια παλγια κοψη σαν μαχαιρι (ξερω κανονικα δεν επρεπε)
χρησιμοποιησα τα διασκακια διαμαντιου απο το banggood και για ενα γυαλισματακι θα χρησιμοποιησω ενα δισκακι με ντουκοχαρτο που εφτιαξα

4b17bb8251f66a3053464e00c0a2f26e.jpg

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Άμα έχει κανείς γκαφρά να του τρέχουν από τα μπατζάκια... Θαυμάστε..

Νικο, διευκρινισε τι να θαυμασουμε :flipout:

τον καναπε απο παλετες ή την πορτα
οσα γλυτωσε απο τον καναπε, τα εριξε στην πορτα!!!!

Κοιταχτε ποσο μακρυα παει την ημερομηνια ληξης, πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.
Εμ...τα παιδιά σου να μην τα χρησιμοποιήσουν όταν μεγαλώσουν...!!!😁

Πέρα της πλάκας...Είναι υπερβολική η ημερομηνία...έχεις ένα μονο;..Το λέω μήπως το συγκρίνεις με άλλο να δεις εαν γράφει το ίδιο...

Δεν νομιζω να ειναι υπερβολικη η ημερομηνια γιατι θυμαμαι οτι εχει ο πατερας μου καποια σπρευ απο Ιαπωνια και Αμερικη απο την δεκαετια του 60.

Και πραγματι πηγα μολις τωρα διπλα στο εργαστηριο του και καποια απο τα λιπαντικα αυτα τα θυμαμαι απο παντα!!
49778226086_b1d0ffab8e_b.jpg

Πανω δεν γραφουν καμμια ημερομηνια ληξεως, ομως ΟΛΑ λειτουργουν!!!!

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ειχα ενα συμπιεστη απο παλιο κλιματιστικο χωρου. Το ειχα δοκιμασεινγια να φτιαξω μινι κοφλερ αθορυβο, αλλα τα 30 σχεδον κιλα του δεν ηταν και πολυ βολικα.
Ετσι καρτερουσε υπομονετικα τη σφαγη του...
Τον εκοψα σημερα και μου εβγαλε τη ψυχη. 3 χιλιοστα λαμαρινα το καβουκι του και επρεπε να κοπει για να βγουν τα σωθικα του.
Μου εκανε εντυπωση η καταστασκευη του μιας και δεν εχω ξαναδει πως ειναι μεσα αυτα και ειπα να το μοιραστω μαζι σας,

Έπραξες άριστα πήραμε μια ιδέα αν και άμα δεν το πιάσεις στα χέρια από τη φωτογραφία λίγο δύσκολο, όχι τόσο για τον κινητήρα όσο για το μηχανικό μέρος του συμπιεστή.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σε όλους χτες νοτιάς και βροχή σήμερα βοριάς και κρύο

Στάλθηκε από το Hisense F17 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα κι από μένα..
Κυριάκο μεγάλη Πέμπτη σήμερα

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk