Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ειχαμε ενα διωρακι ξεκουρασης, καφε και χαρας με παιχνιδια που εφερε ο Αντωνης (ΑFam) σημερα :))

Το 18βολτο δισκοπριονο της Stanley το βρισκω παρα πολυ προσεγμενο, με αριστη εργονομια και με ιδανικο ογκο/βαρος.
49863173166_f930426b5c_c.jpg

Και ενα σουπερ drone (δεν συγκρατησα μαρκα) με εντυπωσιακη ποιοτητα κατασκευης και λειτουργιες! Ετοιμαζεται να εξερευνησει το εργαστηριο :)
49863172791_77e670a1e7_c.jpg

49863483817_0b2599a60f_w.jpg

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία Μιχαλιο, να πω εδω οτι μια κοπη που εκανα με το δισκοπριονο σε ταβλα απο πευκο 2mm βγηκε νερακι χωρις καν να ξεφτυσει το ξυλο.
Η κοπη εγινε με τον δισκο που ειχε μεσα το πακετο.

Οταν καταφερω να κατεβω στο χωριο θα σας βαλω φωτο απο τη δουλεια που θα κανω

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι όλο έλεγα...
Να πάρω την αργά του lidl;
Όχι μωρέ... Τι να την κάνω...

Κόψιμο πλεξι 1cm για να φτιάξω καπάκι για καλούπι φέτας. Να μην το πιέζω με το χέρι.

Αν και πεδευτηκα... Το έκοψα με την black and decker αλλά θέλει ένα πόντο πιο μέσα ακόμα
64cb07eada4c19f7b6629989d89c0c1f.jpg
b75eef4ff84bf811dd19805f75f0743d.jpg

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλη ιδεα Παναγιωτη.

Ειναι αρκετα χοντρο το plexi 1εκ. παχος, αλλα σιγα σιγα με ενα 80αρι γυαλοχαρτο στο τανκ νομιζω οτι μπορεις να το φας οσο χρειαζεται.

Θα το κόψω μισό πόντο στις 2 πλευρές σιγά σιγά και μετά στον ταινιολειαντήρα για να φύγει το λιωμένο πλεξιγκλάς.
Αφού πάρω καμία λάμα της προκοπής αύριο (αν βρω φυσικά) γιατί αυτή που το έκοψα ήταν για ξύλο.

Oποιαδηποτε λαμα μεταλλου κανει για πλεξι.

Παντως εγω που δουλευω αρκετα με πλεξι εως 5μμ, τις μικροατελειες τις κανω στον ταινιολειαντηρα η στο κυκλικο τριβειο πολυ ευκολα. Το γυαλοχαρτο καθαριζει μετα με λαστιχο.
Ισως το 1 εκ. παχος πλεξι να ειναι πολυ ομως.

Ειχαμε ενα διωρακι ξεκουρασης, καφε και χαρας με παιχνιδια που εφερε ο Αντωνης (ΑFam) σημερα :))

Το 18βολτο δισκοπριονο της Stanley το βρισκω παρα πολυ προσεγμενο, με αριστη εργονομια και με ιδανικο ογκο/βαρος.
49863173166_f930426b5c_c.jpg

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία Μιχαλιο, να πω εδω οτι μια κοπη που εκανα με το δισκοπριονο σε ταβλα απο πευκο 2mm βγηκε νερακι χωρις καν να ξεφτυσει το ξυλο.
Η κοπη εγινε με τον δισκο που ειχε μεσα το πακετο.

Οταν καταφερω να κατεβω στο χωριο θα σας βαλω φωτο απο τη δουλεια που θα κανω

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειναι πολυ ωραιο εργαλειο....εαν δεν ειχα προχωρησει στο 12v Bosch θα υπηρχε στην συλλογη μου...!!!

Kαλό μεσημέρι κ.κ συνάδελφοι
Συνεχίζουμε μέ George Benson απο τά παλιά,καλά,καί ανέμελα μας χρόνια !!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.