Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ειχα παει σε μια εταιρια σημερα και ειχαν αυτο το μηχανακι (το μικροτερο, λεει, απο αυτα αυτα που παραλαμβανουν αυτον τον καιρο).
Ειπα να ρωτησω αμα βγαζουν κατι αντιστοιχο τα lidl, να φτιαξουμε κανα σχεδιακι, αλλα κρατηθηκα
188b6750070df62551e45b6fe2e4f668.jpg

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό πρέπει να κοστίζει πάνω από 100.000 .
Αν το δείς όμως να δουλεύει, και με τι ταχύτητα αλλάζει μόνο του τα κοπτικά, θα καταλάβεις γιατί κοστίζει τόσο.

Αυτό πρέπει να κοστίζει πάνω από 100.000 .
Αν το δείς όμως να δουλεύει, και με τι ταχύτητα αλλάζει μόνο του τα κοπτικά, θα καταλάβεις γιατί κοστίζει τόσο.
200.000 κανονικη τιμη, το πηρανε 130.000 αυτοι.
Το ειδα. Αυτοματη επιλογη και αλλαγη. 😁

Καλημέρα κ καλή δύναμη σε όλους μας.
Του Κυριάκου δεν κοιμάται ο γιος & σε εμένα το φουγάρο!

Καλημερα ξενυχτηδες και μη :)
Κυρ, ελπιζω να μην εχετε κολικους, γιατι εχω πικρη εμπειρια (απο τις πικροτερες που μπορεις να εχεις, οπως καταλαβα εκ των υστερων).
Κουραγιο, γενικα.
Θα αποζημιωθεις :)

Ανοιξα ενα χαλασμενο tablet 3ετιας της asus (σπασμενη οθονη), περισσοτερο για να κρατησω καμια ψιλη βιδιτσα.
Καποια εξαρτηματα πρεπει να ειναι ανεπαφα (π.χ. η καμερα), καποια αλλα τα εσπασα στη βιασυνη μου.
Λογικα ειναι αχρηστα, αλλα αν τυχον τα θελει καποιος, ας μου πει.

Καλό βράδυ σε όλους.
Δεν συχνάζω σ'αυτή τη μεριά,είμαι κυρίως στο Δικάναλο αλλά θα ήθελα τη βοήθειά σας. Σκοπεύω να φτιάξω ένα "έπιπλο" για τα στερεοφωνικά μου. Θα έχει 4 ράφια από ξύλο Μασίφ Οξιά 1300Χ650 πάχος 40 χιλ. Θα πρέπει και να τα λουστράρω κάπως. Ρώτησα για τιμές αλλά οι λουστραδόροι ζητάνε τα μαλλιοκέφαλα τους. Σας ρωτάω ποια θα μπορούσε να είναι μια διαδικασία που θα μου επέτρεπε να κάνω τη δουλειά ο ίδιος;; Ποια τα υλικά και τα εργαλεία που θα χρειαστώ; Υποθέτω κατ'αρχήν ένα παλμικό λειαντικό; Για τα υλικά δεν έχω τη παραμικρή ιδέα. Αν και ο χώρος μου είναι αρκετά αξιοπρεπής δεν με ενδιαφέρει ένα σούπερ/ντούπερ αποτέλεσμα.
Στη συνημμένη φωτογραφία το ξύλο που θα χρησιμοποιήσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Attachments

• paneledit.jpg
    paneledit.jpg
    39.3 KB · Views: 58
Γεια σου, "ξενε" :)
Θα σου πουν πιο εμπειροι (και θα μεταφερουν αυτο, μαλλον στο "βαψιμο ξυλου"), αλλα, σε γενικες γραμμες:
Τριψιμο με παλμικο ή καλυτερα εκκεντρο και μετα με το χερι, με οσο πιο ψιλο γυαλοχαρτο αντεχεις.
Μετα ενα βερνικι εμποτισμου (αχρωμο ή χρωματιστο), παλι απαλοοοο τριψιματακι και τελος ενα βερνικι κρουστας. 1-2 χερια το καθε βερνικι και τριψιμο αναμεσα. Στο τελος, αν θες, παλι ενα τριψιμο ελαχιστοτατο και πανι.