Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Οι βιδουλες εχουν ηδη παρει τη θεση τους. Για αυτο, εξαλλου, τα ανοιξα (και για την περιεργεια).
Αλλα απο πλακετες δεν σκαμπαζω γρι, για αυτο λεω αν τυχον τις θελει καποιος. Εχει και μια καμερα, εναν cpu και κατι αλλα μεσα.
Αλλιως ανακυκλωση. :)

Edit: Το laptop ηταν αρχαιοαρχαιο, περιπου του 2003.Δεν εχω ιδεα μοντελο. Παντως μια 256αρα εχει μεσα. Λογικα ddr (1). PC133S λεει πανω.
Το tablet asus 2-3 ετων.

Θέλω ένα κομμάτι λαμαρίνα 3-4 χιλιοστά πάχος με διαστάσεις 120 επί 60.ξερει κάνεις εάν πουλάνε κομμάτια στις διαστάσεις που θέλουμε η πρέπει να αγοράσω όλο το φύλλο?

Θέλω ένα κομμάτι λαμαρίνα 3-4 χιλιοστά πάχος με διαστάσεις 120 επί 60.ξερει κάνεις εάν πουλάνε κομμάτια στις διαστάσεις που θέλουμε η πρέπει να αγοράσω όλο το φύλλο?

Όπου & να πας δώρο θα στο κάνουνε μωρέ.

Όπου εμπορεύονται κόβουν κιόλας (στην Πάτρα τουλάχιστον).

25 κιλα σιδερο πανω κατω, δωρο δεν θα ελεγα οτι θα του το κανουν :)

Αν είναι μέτρα το 120 * 160 (1,2 m x 1,6 m) θα πληρώσει, αλλά αν είναι χιλιοστά όπως το πάχος που αναφέρει (& όπως μετρούν οι μηχανολόγοι) τότε σίγουρα ΔΕΝ θα πληρώσει !

Είναι 120 μμ επί 60 μμ επί 4 μμ πάχος. Διαστάσεις σε χιλιοστά.
Γύρω στα 10 ευρω είχα πάρει αντίστοιχη από γνωστό σιδηρουργιο στην Δάφνη.
https://www.vrisko.gr/details/44b4_...hat=Σιδηρουργία&where=Άγιος Δημήτριος ΑΤΤΙΚΗΣ

Τσάμπα δεν παίζει λαμαρίνα τέτοια..εκτος και υπαρχει ρεταλι παρεμφερη και ειναι για πέταμα..