Καλά ψαρεματα μάστορα μου πιάσε και κανένα σαργο για μένα γιατί εγώ δεν.....Καλημέρα σας
Από σημερα σε αναστολή τα μαστορέματα. Ήδη βρίσκομαι στο δελφίνι για υδρα, από αύριο μόνο ψαρέματα
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τρια υπνοδωματια ταβανια επισκευη γιατι ειχα θεμα με υγρασιες, το ενα απο τα τρια αυτο της φωτο μετατρεπεται σε wc.Καλημερα μαστορια!
Αλλοι δροσιζονται, αλλοι τον πινουνε)
Aντωνη, υπνοδωματιο φτιαχνεις εκει?

Προς το παρον μου εχει φυγει ο κ@λος παρεα με τα μαστορια
![]()
Εσείς εκεί στους φούρνους από ψάρια άλλο τίποτα. Ακόμη δεν έχω καταφέρει να επισκεφθώ το νησί σου. Στον ευδηλο θα κατέβω κατά τις 15 Ιουλίου και θα μείνω μεχρι τέλος Οκτώβρη, όπως κάθε χρόνο δηλαδή.Καλά ψαρεματα μάστορα μου πιάσε και κανένα σαργο για μένα γιατί εγώ δεν.....
Αν τα καταφέρεις κανε και μια βόλτα από εδώ ΓιάννηΕσείς εκεί στους φούρνους από ψάρια άλλο τίποτα. Ακόμη δεν έχω καταφέρει να επισκεφθώ το νησί σου. Στον ευδηλο θα κατέβω κατά τις 15 Ιουλίου και θα μείνω μεχρι τέλος Οκτώβρη, όπως κάθε χρόνο δηλαδή.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτοι τα δικα τους εγω τα δικα μου Μπαμπινο, καπως επρεπε να αξιοποιησω τα εργαλεια που εχω μαζεψει !!
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.