Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Kαλη Παρασκευη συναδελφοι.

Του οσιου Δάμωνος του πρεσβυτερου σημερα, μηπως εχετε καποιον Δάμωνα να του ευχηθειτε :)

κατι που μου αρεσε

«Είμαστε μαζί για χρόνια. Μέναμε στην Ιρλανδία, 190 χιλιόμετρα από το Δουβλίνο, σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα, με επίδομα ανεργίας 188 .
Δεν είχα δουλειά, γιατί όλη μου η ζωή ήταν η προπονηση.. Νόμιζα ότι θα ήμουν πρωταθλητής.
Πίστευε σ ' εμένα... Παρά την έλλειψη χρημάτων, έκανε την προσπάθεια, με στηριξε και αυτο ηταν κατι που επρεπε να σεβαστω..
Με ενθάρρυνε.
Όταν πήγαινα σπίτι μετά από σκληρή προπόνηση, χωρίς δύναμη, κουρασμένος,..πάντα έλεγε " Κόνορ, ξέρω ότι θα τα καταφέρεις...
Τώρα μπορώ να βγάλω εκατομμύρια δολάρια. Υπάρχουν 50-70 χιλιαδες θεατές στις μάχες μου. Μπορώ να αγοράσω οποιοδήποτε αυτοκίνητο, οποιοδήποτε ρούχο, οποιοδήποτε σπιτι..
Δεν ζητάει τίποτα, αλλά της αξίζει ό,τι είναι πιο όμορφο σ ' αυτόν τον κόσμο.
Είναι πάντα δίπλα μου και συνεχίζει να μου λέει ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Αν τα κατάφερα, είναι κυρίως εξαιτίας της...
Ποτέ της, δεν με άφησε μόνο».
Conor McGregor

Attachments

• 118575697_3539780859386784_1341196624438652686_n.jpg
    118575697_3539780859386784_1341196624438652686_n.jpg
    31.8 KB · Views: 68
17bdc7a359294a00d486f4c2d3eaa2bb.jpg

Καλημέρα στην παρέα
Από Δευτέρα πάλι πίσω

Sent from my iPhone using Tapatalk

Υπνος βαθυς κατω απο τον παγκο εργασιας! Του εβαλα ενα σπιτακι και εδω για να μην κοιμαται στα ποδια μου και τον πατησω κατα λαθος!!

Ουτε ο θορυβος ουτε τιποτα δεν ενοχλει το ζωντανο, συνηθισε ταχιστα τις ιδιαιτεροτητες και θορυβους του μικροκλιματος του εργαστηριου!

50281879051_881354087e_c.jpg

Δεν θα τον δωσω για υιοθεσια τελικα, αποφασισα να τον κρατησω γιατι κανει καλη παρεα :)

Υπνος βαθυς κατω απο τον παγκο εργασιας! Του εβαλα ενα σπιτακι και εδω για να μην κοιμαται στα ποδια μου και τον πατησω κατα λαθος!!

Ουτε ο θορυβος ουτε τιποτα δεν ενοχλει το ζωντανο, συνηθισε ταχιστα τις ιδιαιτεροτητες και θορυβους του μικροκλιματος του εργαστηριου!

50281879051_881354087e_c.jpg

Δεν θα τον δωσω για υιοθεσια τελικα, αποφασισα να τον κρατησω γιατι κανει καλη παρεα :)
Γλύκας είναι, διώχνει το άγχος..

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιαννη καλως τον δεχτηκατε, να σας ζησει! Μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε.
Ο πεθερος μου γεννηθηκε στη περιοδο του μεσοπολεμου ..900 γραμμαρια για να μεγαλωσει μια χαρα και να θυμιζει περισσοτερο παλαιστη παρα καπετανιο :))

Μια χαρά θα πάνε όλα Γιάννη, να είναι τυχερός και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.

Γιάννη ο κουμπάρος μου είναι 2 μέτρα και κάτι,120 κιλά και γεννήθηκε 1 κιλό στους 7 μη ες.Ολα θα πάνε καλά.

Γιαννη να πανε ολα καλα
Γιαννη εύχομαι να πάνε όλα καλά φιλε!

Γιάννη, χρειάζεται υπομονή, πίστη και αγάπη.
Αυτές οι δυσκολίες της ζωής είναι που κάνουν τους ανθρώπους πιο δυνατούς και τους γεμίζουν εφόδια για το μέλλον.
Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώσετε όπως τον ονειρεύεστε!

Καλημέρα κύριοι κι ευχαριστούμε.
Προς το παρόν όλα πάνε καλά.
Ενώ η μαμά βγήκε απο το νοσοκομείο, δυστυχώς δεν τους αφήνουν να δούνε το μπέμπη και του πηγαίνουν γάλα 1 φορά την μέρα.
Πάλι καλά που μένουν Λάρισα τα παιδιά!
Ο "άτιμος" πίνει και πολύ!!! 5ml μόνο.....

Να είστε όλοι καλά και πάλι!!!