Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αγορα στο πρωτο λοκνταουν απο το eshop ακουστικα με μικροφωνο. Οπως ηρθαν ετσι τα επεστρεψα μιας και δεν δουλευε τιποτα. Λες και εβαζα ενα σκετο καλωδιο στη θυρα. δοκιμασμενο σε 2 σταθερους υπολογιστες.
Σήμερα παραλαμβανω καμερα με μικροφωνο Gembird 20 ευρω παλι απο eshop. Ίδια χαλια. Η υποδοχη usb πρεπει να ειναι ξεκολλημενη. Μολις την κουνησεις πιανει λιγο εμφανιζεται στο πρόγραμμα και μετα χανεται. Αν πιεζω λιγο με το χέρι τοτε μενει συνδεδεμενη αλλα στο ελευθερο ειναι χωρις επαφη.

Ερχομαι παλι στις ιδιες σκεψεις του καλυτερα ακριβο παρα αυτη η ταλαιπωρια.

Και εγώ έχω πάρει αρκετά πράγματα από e-shop και ποτέ κανένα δεν είχε πρόβλημα ....τελευταία μέχρι επεξεργαστή Intel I5 πήρα και μνήμες 16GB και δουλεύουν περίφημα.
Τώρα εσύ 2 στα 2 και ελλαττωματικά ...τι να σου πω ...δεν σε πάει ρε φίλε ... αφού πάντα ήσουν της άποψης ""Ερχομαι παλι στις ιδιες σκεψεις του καλυτερα ακριβο παρα αυτη η ταλαιπωρια"" γιατί βάζεις τον εαυτό σου σε αυτή την ταλαιπωρία των αγορών από e-shop - Lidl κλπ. ???-bye-

Και εγώ έχω πάρει αρκετά πράγματα από e-shop και ποτέ κανένα δεν είχε πρόβλημα ....τελευταία μέχρι επεξεργαστή Intel I5 πήρα και μνήμες 16GB και δουλεύουν περίφημα.
Τώρα εσύ 2 στα 2 και ελλαττωματικά ...τι να σου πω ...δεν σε πάει ρε φίλε ... αφού πάντα ήσουν της άποψης ""Ερχομαι παλι στις ιδιες σκεψεις του καλυτερα ακριβο παρα αυτη η ταλαιπωρια"" γιατί βάζεις τον εαυτό σου σε αυτή την ταλαιπωρία των αγορών από e-shop - Lidl κλπ. ???-bye-

Μα δεν εχω κανει μονο 2 αγορες απο το eshop. Αγοραζω συνεχεια (καμμια 10αρια φορες το χρόνο). Αυτα τα 2 ομως μαλλον επειδη ειχαν καλωδια και επειδη ηταν κινεζικα εκατσαν ελαττωματικά. Δεν εγραψα για το eshop αλλα για το οτι και τα 2 που πηρα για την ιδια περισταση τελικα δεν δουλεψαν και που αν ηταν π.χ. Logitech η πιθανοτητα θα ηταν παρα πολυ μικροτερη να βγουν ελλατωματικα. Βεβαια το ποιοτικο που λεω δεν μπορει να εφαρμοστει στην τηλεκπαιδευση οταν τη μιση ωρα παλευουν να συνδεθουν και μετα τους λενε να κλεισουν τις καμερες. Γενικοτερα η ολη κατασταση δεν ειναι για να επενδυσεις χρημα για καμερα για ενα συστημα που ειναι προβληματικο μονίμως.
Παντως μολις την εδωσα και γυρισα. Αν δεν εχουν αντικατασταση θα μου κανουν πιστωση. Τα πρωτα, τα ακουστικα με το που τα πηγα ουτε καν με ρωτησε τι εχουν και ουτε μου ειπε για αλλαγη. Μου ειπε θα παρεις πιστωτικο.

Α οκ τότε ...πάντως η καλή κάμερα μάλλον χρειάζεται ...έτσι όπως πάμε σε λίγο σε όλους τους γνωστούς με κάμερα θα μιλάς :flipout::flipout:

Καλημερα μαστορες.
Λογω περιορισμενου χωρου, θα πεταξω τον καδο του πλυντηριου που ειχα βγαλει.
Αν τυχον καποιος τον θελει, ας μου το πει αμεσα.
Ομοιως και για την πλακετα, αν και αυτη δεν νομιζω να ενδιαφερει κανεναν.

Α οκ τότε ...πάντως η καλή κάμερα μάλλον χρειάζεται ...έτσι όπως πάμε σε λίγο σε όλους τους γνωστούς με κάμερα θα μιλάς :flipout::flipout:

Εγω παντως το ελυσα το προβλημα της τηλεκπαιδευσηςμε την καμερα και το μικ του ταμπλετ. Συνδεσα το ταμπ στο pc και με την εφαρμογη droidcam δουλευει αψογα και το μικροφωνο και η καμερα. 230 πηγε το ταμπ αλλα τελικα τα αξιζε τα λεφτα του και για την καμερα.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα.
Αντί να κωλοβαράτε τώρα με την καραντίνα για διαβάστε και λίγο να μορφωθείτε.... -bye-

Ωραία μέρη Μπάμπη...έχεις πάει ποτέ στο Βαρκό στην ακρογιαλιά της Ρούγας και στην παραλία του Παλαιόμυλου ...:flipout: Να πας είναι πολύ ωραία -bye-

Δεν εχεις προχειρη καμμια μικρη υψικαμινο για να λειωσεις το μεταλλο και να το κρατησεις μηπως το χρειαστεις?

Εχω μονο την μεγαλη, μωρε. Και δεν αξιζει να τηβ αναψω για ενα καδακο.
Η μικρη ειναι στον μαστορα. Στην εντονη χρηση....ζεσταινοταν 😁 😛

Δε βλεπω ενδιαφερον.
Για να δουμε, ποσο θα κανει να εξαφανιστει απο τα σκουπιδια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ωραία μέρη Μπάμπη...έχεις πάει ποτέ στο Βαρκό στην ακρογιαλιά της Ρούγας και στην παραλία του Παλαιόμυλου ...:flipout: Να πας είναι πολύ ωραία -bye-

Επειδή πολύ μου άρεσαν τα έχω βάλει στο πρόγραμμα μετά τον κωροναϊό... -bye-

Καλησπερα συναδελφοι, λεω φετος να στολισω το εργαστηριο Χριστουγεννιατικα με λαμπακια και διαφορα και να βαλω και κανενα δεντρακι.
Μιας και θα την βγαλουμε μεσα εδω τον περισσοτερο καιρο λογω ιου.

Ηδη στο 12βολτο ραδιακι της Bosch ηχει προσχαρα ο Easy FM με τα καθιερωμενα Χριστουγεννιατικά του :)