Tο Καφενείο των Μαστόρων.

:flipout::flipout:
τωρα εδεσε η βαρκα ;)
ενα τρακοσαρι για το μπαχαλάκι μου θα μου κανουν καινουρια νεφρα !:violent-smiley-030:

περαστικα!
...........
δεν ξερω, οπως και πολλοι άλλοι που χρωσταμε στην εφορια τα μαλλιοκεφαλα μας, ισως τα αφησουμε.
ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται αλλωστε

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τωρα ειδικα που εβαλαν τα τελη κυκλοφοριας μεχρι τελη Φλεβαρη...

...αστα να πανε...εγω εχω και ασφαλεια και τελη μεχρι το τελος αυτου του μηνα....και περιμενουν οι περισσοτεροι που δεν τα εχουν πληρωσει μπας και γινει καποια μειωση της τελευταιας στιγμης αλλα δεν το βλεπω.....

Υπαρχει σοβαρο διλλημα εδω.

Δεν ειναι η πρωτη φορα που επιχειρειται παρομοια μετατροπη υποδηματος.
Αυτη τη φορα ομως δεν ξερω εαν θα πρεπει να γινει ενισχυμενη παντοφλα εργαστηριου ή το κλασσικο μποτακι περιπατου -με καλτσα η χωρις.

fP5vGOth.jpg

Αν γινει παντοφλιτσα, υπαρχει η δυνατοτητα να μπουν και χριστ χρατσ για καλυτερη σταθεροτητα.

For the history, το μποτακι ειναι Ρουμανικο -και πολυ ανετο μαλιστα- αλλα για καποιο λογο ξεκολλησε αιφνιδιως ολη η σολα του δεξιου παπουτσιου σημερα που πηγαινα το καρο για ΚΤΕΟ.

Αν κατατεθούν πινακίδες τέλος Φλεβάρη και παρθούν την πρώτη Απρίλη,θα πληρωθούν ΜΟΝΟ οι επόμενοι μήνες....

το προβλημα με την ηλεκτρονικη καταθεση πινακιδων ειναι οτι πρεπει να εχεις δηλωμενο γκαραζ που να φαινεται στο Ε9 αλλιως δεν την δεχεται το συστημα
το ξερω απο γνωστο μου που το προσπαθησε

Καλημερα σε ολους....!!!

Νικολα ενδεχομενος να ειναι ετσι γιατι εκτος γκαραζ θεωρηται εγκατελημενο...

Καλημερα μαστορες.

Τελειως ακυρο, αλλα ειμαι περιεργος:

Συμφωνα με το παρακατω αρθρο, το φαινομενο που μας κανει να βλεπουμε τους τροχους να σταματανε ή να γυρνανε αναποδα στα εργα, μπορει να κανει εναν τορνο να φαινεται σταματημενος, να γυρναει αργα ή αναποδα. Οπως λεει, αυτο δεν γινεται με τις παλιες λαμπες, αλλα με τις φθορισμου (δεν ξερω για τις led, εχουν σταθερη φωτεινοτητα ή εναλλασσομενη αραγε; ).
Απο τα μελη-τορναδορους μας, εχει τυχει σε καποιον;

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Wagon-wheel_effect