Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εγω και ο Κυριακος δεν καταλαβαινουμε χειμωνα Διαμαντη!

Εχουμε εφοδιαστει με το 12βολτο θερμαινομενο μπουφανακι της Βοsch και ειμαστε οι αρχοντες του ψυχους :4600:

Ωραίοι παληκάρια μου. Χιώτης είσαι ; ή σαν τον κυριάκο μιγάς,...αχαχαχαχα.
Και από ποιό μέρος;

χαχαχα, Χιωτης και απο τους δυο γονεις και καμποσες γενιες πισω :)

Απο τα Καρδάμυλα της Χιου ειναι στο ΒΑ ακρο του νησιου.

χαχαχα, Χιωτης και απο τους δυο γονεις και καμποσες γενιες πισω :)

Απο τα Καρδάμυλα της Χιου ειναι στο ΒΑ ακρο του νησιου.
33 χρόνια γαμπρός στο νησί, από νοτιόχωρα Ολύμπους η γυναίκα.
Παλιά πήγαινα ταχτικα, από την κρίση κσι μετά, μόνο κάθε καλοκαίρι αν και μου αρέσει πιο πολύ χειμώνα, λόγω Κυνηγίου...

Τυχερε, υπαρχει η φημη οτι τους γαμπρους τους κανουν γιους! Τα πεθερικα απο τη Χιο ειναι καλα δηλαδη :)

Ειναι μεγαλο και ομορφο νησι ιδιως το νοτιο τμημα του!! Εχει βοηθησει το οτι ποτε δεν ηταν τουριστικο και ακομα εχει απειρες ομορφιες.

Τυχερε, υπαρχει η φημη οτι τους γαμπρους τους κανουν γιους! Τα πεθερικα απο τη Χιο ειναι καλα δηλαδη :)

Ειναι μεγαλο και ομορφο νησι ιδιως το νοτιο τμημα του!! Εχει βοηθησει το οτι ποτε δεν ηταν τουριστικο και ακομα εχει απειρες ομορφιες.
Καλά είναι, μόνο που το Σεπτέμβρη που μας πέρασε σκοτώθηκε η πεθερά μου, στον περιφερειακό δρόμο του χωριού. Την παρέσυρε αμάξι μαζί με το γσϊδουράκι της και πήγαν ακαριαία και οι δύο.
Πήγαινε η μαύρη πρωί στα μαστιχόδεντρα και δυστυχώς έγινε το κακό.. Και να φανταστείς 25 μέρες πριν σκοτωθεί, έχασα την μαμά μου και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε μην στενοχωριεσαι παιδί μου. Άδικα πήγε η καημένη..

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλά είναι, μόνο που το Σεπτέμβρη που μας πέρασε σκοτώθηκε η πεθερά μου, στον περιφερειακό δρόμο του χωριού. Την παρέσυρε αμάξι μαζί με το γσϊδουράκι της και πήγαν ακαριαία και οι δύο.
Πήγαινε η μαύρη πρωί στα μαστιχόδεντρα και δυστυχώς έγινε το κακό.. Και να φανταστείς 25 μέρες πριν σκοτωθεί, έχασα την μαμά μου και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε μην στενοχωριεσαι παιδί μου. Άδικα πήγε η καημένη..
Συλλυπητήρια, καλό παράδεισο να έχουν. Κι εγώ έχασα πρόσφατα τον πατέρα μου, ανήμερα των γενεθλίων του, γεμάτα 87 έτη.

Καλημέρα παιδιά.
Συλλυπητήρια για τους ανθρώπους σας.
Διαμαντή εμείς τα είχαμε πει κ τότε.

Και για να γελάσετε με αυτά που ακουμε καμια φορα στην τηλεόραση είναι αλήθεια.

Πάω χθες στο ΙΚΑ να δηλώσω την αλλαγή φορέα ασφάλισης και η υπάλληλος εκεί με κοιταγε καλά καλά.
Φέρνει ακόμα μια και της λέει κοίτα εδώ στον υπολογιστή.

Τι γίνεται ρε παιδια της λέω???
Και η απάντηση:

"Κυριε σας εχουμε δηλωμενο νεκρό από το 2000"

Και της λέω καλά διατηρουμαι για 21 χρόνια πεθαμενος ε? Ηρθα να δω αν μου βάλατε τα έξοδα κηδείας....

Οτι να ναι.

κυριακο ρωτα το πως εγινε αυτο! ;)
θελω κι εμενα να με βγαζει γκάγκα το ικα, τους χρωσταω τρελά λεφτα ;)

καλημερα στη παρεα

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα παιδιά.
Συλλυπητήρια για τους ανθρώπους σας.
Διαμαντή εμείς τα είχαμε πει κ τότε.

Και για να γελάσετε με αυτά που ακουμε καμια φορα στην τηλεόραση είναι αλήθεια.

Πάω χθες στο ΙΚΑ να δηλώσω την αλλαγή φορέα ασφάλισης και η υπάλληλος εκεί με κοιταγε καλά καλά.

Και η απάντηση:

Και της λέω καλά διατηρουμαι για 21 χρόνια πεθαμενος ε? Ηρθα να δω αν μου βάλατε τα έξοδα κηδείας....

Οτι να ναι.

Μηπως εδωσες την λαθος ταυτοτητα? (με το αλλο επιθετο)

Κυριακο ειναι να σηκωνεις τα χερια ψηλα με αυτους...!!
Το 2016 ημουν για 6 μηνες διπλοπαντρεμενος με την δευτερη μου κορη...!!!
Οτι να ναι...!!!

Και η απάντηση:

Ρε .... μπας και είσαι ζόμπι.....:flipout::flipout::flipout:-bye-

Καλημέρα. Από χθες το βράδυ έφτασε η Μήδεια
2adc875e778d241fd1758eb944afd8b6.jpg