Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα μαστορες καλη Κυριακη να εχουμε!

Έχουμε έχουμε. . . . Τσίπουρο με πετιμέζι και καρύδια από το χωριό...  
IMG-20210214-130603.jpg

Λιγο νωρις δεν αρχισες τη νηστεια Διαμαντη, η μπας κι εισαι vegan :))

Ωραιος συνδυασμος το τσιπουρακι με το ξηροκαρπι :ernaehrung004:

Last edited:
Λιγο νωρις δεν αρχισες τη νηστεια Διαμαντη, η μπας κι εισαι vegan :))

Ωραιος συνδυασμος το τσιπουρακι με το ξυροκαρπι :ernaehrung004:
Εγώ δεν έχω Ώρες . Αυτό είναι ένα ζέσταμα, γιατί σε λίγο παίρνει σειρά το κρασί με τον μεζέ...  

Καλημέρα. Από χθες το βράδυ έφτασε η Μήδεια
2adc875e778d241fd1758eb944afd8b6.jpg

Και στην Αραχωβα που είναι ένας φίλος, μου έστειλε φώτο πρωινή με το αμάξι χωμένο στο χιόνι

Για να δουμε τι θα κανει και εδω στα Αθηνας γιατι πολλα λεγονται και στο τελος τιποτα δεν θα δουμε...!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε εμείς μόνο μποφόρ βλέπουμε

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα παιδια.
Καλη εβδομαδα να έχουμε!

Κρυο κρυο και από χιόνι τπτ.
Δυο χιλιοστά είχε το αμάξι.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους.
Άρχισε το πρωί να ρίχνει γι αυτό είναι τόσο λίγο..  Περιμένετε να δείτε από βράδυ μέχρι Τετάρτη πρωί τι χιόνι ❄ θα ρίξει, έτσι όπως λένε...
Εγώ πάντως μόλις τελείωσα τον καφέ και θα ζεστάνω λίγο τσίπουρο για να αντιμετωπίσω τον χιονιά...

Μην αγχώνεσται, δεν είναι τίποτα.
Κοιμήθηκε λιγάκι ο μεγάλος εκεί ψηλά, κέρδισε ο Παναθηναϊκός, έριξε λίγο χιονάκι, από αύριο όλα όπως πρέπει ;) ;)

Πέρα από την πλάκα, μεγάλη προσοχή στους δρόμους χιονίζει δεν χιονίζει.

Καλησπέρα, πολύ χιόνι σήμερα στη Δροσιά (Αττική). Ομορφιές αλλά και πολλές ζημιές: έπεσαν πολλά δέντρα πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ και σε αυτοκίνητα. Σε μια διαδρομή ένα χιλιόμετρο μέτρησα καμιά 10αριά πεσμένα δέντρα, 4 πλακωμένα αμάξια και δύο σημεία με πεσμένα καλώδια - και όλα αυτά σε ένα δρόμο. Στην γειτονιά μας ένα σπασμένο δέντρο έριξε τα καλώδια (2η φωτογραφία) αλλά ευτυχώς με ελάχιστες άλλες υλικές ζημιές.

Επίσης, χωρίς ρεύμα από το πρωί μέχρι πριν λίγο που ήρθε και είμαστε σε αναμονή για τα χειρότερα από σήμερα το βράδυ...

20210215_151848.jpg

20210215_152130.jpg

Δυστυχως το χιονι εχει και τα προβληματα του....τα ιδια μου ειπε και ο πατερας μου περι δεντρων στην Κηφισα-Νεα Ερυθραια....

Τωρα ριχνει και σε εμας πολυ πραμα.
Θα δουμε ασπρη μερα αυριο

Προσεχτε τις γλιστρες, μαστορες.
025a86a2d95bddd6aafa9c953dc09320.jpg

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk