Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Να σου ζήσει Κυριάκο, να έχει υγεία και ευτυχία στην ζωή του

Αντώνη να είσαι γερός και δυνατός.

• Like
Reactions: AFam
Πολυχρονος να ναι Κυριάκο .... !!!
Εύχομαι τα καλυτερα. !!!

Πολύχρονος και εσύ Αντώνη...!!!
Εύχομαι χρόνια καλά και υγιή...!!!

• Like
Reactions: AFam
Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!!!

Στο άλλο ακτο συναισθημάτων οργή για τηνα στάχτη και τον καπνό που έχει κατακλυσει την Αθήνα από τη πυρκαγιά στα Γερανεια όρη.
Καίγεται παρθενο δάσος για να ξεφυτρώνουν ανεμογεννήτριες του χρόνου....

Άλλη μια χρησιμότητα των Parkside είναι να περνάς όσο πιο ανώδυνα γίνεται την τρομερή κίνηση της Αθήνας. :)

Τα είχα αγοράσει από το πρωί, τα είχα στο πορτμπαγκάζ και το απόγευμα που έπρεπε να διασχίσω σχεδόν όλη την την Αττική για να γυρίσω σπίτι μου, τα έβαλα δίπλα μου και τα χάζευα όσο ήμουν ακίνητος.

unnamed.jpeg

Για πότε πέρασε η μια ώρα μέσα στη φρικτή κίνηση, ούτε που το κατάλαβα! :ROFLMAO:

Άλλη μια χρησιμότητα των Parkside είναι να περνάς όσο πιο ανώδυνα γίνεται την τρομερή κίνηση της Αθήνας. :)

Τα είχα αγοράσει από το πρωί, τα είχα στο πορτμπαγκάζ και το απόγευμα που έπρεπε να διασχίσω σχεδόν όλη την την Αττική για να γυρίσω σπίτι μου, τα έβαλα δίπλα μου και τα χάζευα όσο ήμουν ακίνητος.
Για πότε πέρασε η μια ώρα μέσα στη φρικτή κίνηση, ούτε που το κατάλαβα! :ROFLMAO:
Εσένα θα σε γράψω στη "στοά" :D
Αλλά από την άλλη ....άμα βάζεις GPS για να πας σπίτι σου ....:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Χάχα, το GPS το βάζουμε μπας και υπολογίσει το Google maps καμιά πιο έξυπνη διαδρομή με λιγότερη κίνηση και γλιτώσουμε λίγα λεπτά εκνευρισμού.

Αλλά έχεις δίκιο.
Γιατί να βάλω GPS να γλιτώσω χρόνο αφού χάζευα και χάιδευα τα αγαπημένα μου κουτάκια; :ROFLMAO:
(το πάω καλά πιστεύω για τη στοά :-p )

• Haha
Reactions: osatosa
Χάχα, το GPS το βάζουμε μπας και υπολογίσει το Google maps καμιά πιο έξυπνη διαδρομή με λιγότερη κίνηση και γλιτώσουμε λίγα λεπτά εκνευρισμού.
Πλακα πλακα, σημερα μου γλιτωσε καμποσο χρονο ετσι το google maps.
Για να ανεβω απο Κεντρο, χαμος στη Β. Σοφιας και μου λεει "πηγαινε απο Περιφερειακο, Πολυγωνο κτλ, ρε κορόιδο". Και ηταν, μιλαμε, νεκρα εντελως απο εκει. :)

Καλο ΠαρασκευοΣαββατοΚυριακο να εχουμε!

Κωνσταντινου και Ελενης σημερα, χρονια πολλα στους εορταζοντες του Φορουμ μας!!!

Καλημέρα
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες να σας χαιρόμαστε και να είστε γέροι και δυνατοί

λοιπον..ακουστε ερωτηση....

ξερει κανεις κανενα εργαστηριο κεραμικης που να κανει φλυτζανακια καφε με παραγγελια? (δεν βρηκα στο δικυτο)
θελω να κανω ενα δωρο καπου ενα σετ, αλλα το θελω "προσωποποιημενο"

Σε καποια περιοχη της νοτιας Χιου υπαρχουν ακομα μπολικα παραδοσιακα εργαστηρια κεραμικης.
Ο Κυριακος ξερει καλυτερα και θα σε ενημερωσει. Τωρα με το ιντερνετ μπορεις να κανεις ανετα δουλεια και παραγγελιες.