Tο Καφενείο των Μαστόρων.

αποστολη χαιρομαι που σου αρεσουν αυτα που λεμε :)
μπορει να κουρασαμε τους συναδελφους, αλλά ωραια τα ειπαμε!

δεν θα υπηρχε περιπτωση να βγω αληθινος και να βγεις εσυ λαθος, αν το συστημα εξακολουθουσε να λειτουργει οπως εχουμε μαθει τις τελευταιες δεκαετιες.
το συστημα θα αυτοδιορθωνοταν ακομα και αν η κινα εκανε οτι νομιζε οτι επρεπε να κανει.
ακομα λειτουργει ετσι το συστημα, αρα μαλλον εσυ εχεις δικιο.
υπαρχει μονο μια μικρη διαφορα, ενα νεο στοιχειο που αν εχω δικιο οτι θα παιξει τον τεραστιο καταλυτη και εν τελει διαλυτη του σημερινου συστηματος ισορροπιων, ειναι η διαφαινομενη ανακατωσουρα στα τροφιμα.

αν δεν γινει τιποτα με αυτα στα επομενα 2-3 χρονια τοτε , ληξις συναγερμου :)
ευκολα ή δυσκολα θα ξαναβρεθουν οι ισορροπιες ακομα και αν ερθει μια νεα ισχυροτερη πανδημια. το συστημα θα εξακολουθησει να δουλευει οπως δουλευει, απλα ο κοσμος θα φτωχηνει λιγο περισσοτερο... και αν ερθει νεα πανδημια , αρκετα περισσοτερο, αλλά και παλι θα την "σουρουμε"

αν ομως ακουσεις να γινεται πανικος σε θεμα παραγωγης και τιμης σιτηρων-δημητριακων, τοτε κανενα συστημα δεν θα μπορει να εξασφαλισει τροφη σε 7-8 δις σημερινους ανθρωπους.
απο εκει και μετα μπαινουν τα δικα μου σεναρια. γιατι πια δεν θα εχουμε να κανουμε με τα ανθρωπινα κοινωνικα συστηματα και ισορροπιες (τραπεζικες-στρατιωτικες-γεωπολιτικες), αλλά θα εχουμε να κανουμε με αλλαγες στον ιδιο το πλανητη!
νομιζω οτι η κινα το προβλεψε αυτο (αν δεν το προκαλεσε κιολας) και απο οτι φαινεται και η ρωσια.
μακαρι να κανω λαθος!

Τα ίδια κι εγώ Νικόλα. Μόνο που θέλω το σπιτάκι αυτό λίγα μέτρα από τη θάλασσα.
Και τίγκα στις γυναίκες...

χαχα γέρο μου, θα συνεργαστουμε και θα την περναμε μπέϊκα! μισο καλοκαιρι θαλασσα με πιπινια και μισο θα τα πηγαινουμε βουνο να ανοιγει η ορεξη τους :)
πρωτα βουνο, μετα θαλασσα!

Last edited:
Καλημέρα στην παρέα. Βλέπω μικρή κινητικότητα στο φόρουμ σήμερα. Να υποθέσω ότι αρκετοί ξεκίνησαν διακοπές;

Καλημέρα σας, μια όμορφη Κυριακή για όλους
Ανοιχτά μαγαζιά σήμερα και λεω να επισκεφθώ το λερόϋ μίας και είναι η τελευταία ημέρα με το -20%
Χρειάζομαι κάτι ψιλό πράματα οπότε ότι γλύτωσε καλό θα είναι και θα χαζέψω κιόλας να περάσει το πρωινό

ε ναι, ακόμα και οι μάστορες χρειάζονται τα διαλείμματά τους :)

Καλημέρααα :)

μα δεν βλεπετε? ακομα και το λιντλ μας εχει ριξει "μαυρο"
ξερει οτι εχουμε πιασει παραλιες :)

καλημεραααα!

• Haha
Reactions: stfmich
Καλημέρα στην παρέα.

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!
Κατι η ζεστη κατι οι διακοπες που ηρθαν οι ερχονται αραιωσαμε λιγακι ε?

@enduras1 Τι να κάνουμε...μπλέξαμε με κάτι παλιοκίτρινα...!!!

amPdKzy_460swp.webp

Καλησπέρα αγαπητοί
Στέφανε δυο εβδομάδες σε 5άστερο κοστίζουν πολύ λιγότερο απ'οτι το παραπάνω κινητό συνεργείο!

• Haha
Reactions: stfmich
Δε νομίζω οτι αυτό είναι κινητό συνεργείο.
Για όχημα παρουσίασης/επίδειξης της Dewalt το κόβω.