Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Tωρα πας για υπνο σα νέοντας η τωρα ξυπνησες Σαββατιατικα πρωι πρωι σα γεροντας? :)

Kαλημερα μαστορες καλο ΣΚ να εχουμε!
Δυστυχως ξυπνησα τοσο πρωι,σαν νεος και ακμαιοτατος, γιατι 6.30 επρεπε να ημουν Νεα Ερυθραια....!!!

Καλημέρα μάστορες και καλή εβδομάδα!!!

Άντε να δούμε πως θα πάει απο σήμερα με την έναρξη των μαθημάτων!

Kαλημερα συναδελφοι!

Σαν σημερα το 1830 γεννηθηκε ο επιχειρηματιας, πολιτικος και ευεργετης Ανδρεας Συγγρος και το 1924 γεννηθηκε ο αγαπητος συνθετης Μιμης Πλεσσας.

Eπισης σαν σημερα το 1847 ο Γερμανος εφευρετης και βιομηχανος Βερνερ φον Ζημενς, ιδρυει στο Βερολινο την Siemens & Halske AG.

και ενα ομορφο τραγουδι σε μουσικη Μιμη Πλεσσα και στιχους Λευτερη Παπαδοπουλου, στην αρχικη εκτελεση το 1968 απο την αειμνηστη Πολυ Πανου.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Είναι τόσο κουφό που θέλω να το γράψω.

Λοιπόν, πήρα εχθές από το Lidl του Νέου Κόσμου και το ρουτερ που είχε σε προσφορά.
Εμφανώς ανοιγμένο, του έριξα μια ματιά και δεν φαινόταν να λείπει κάτι. Γύρισα σπίτι και διαπίστωσα πως αν και ήταν αχρησιμοποίητο, έλειπε η μια από τις δυο μεταλλικές βέργες που στηρίζουν το πρόσθετο πλαστικό εξάρτημα που μπαίνει πάνω στο ρουτερ.

Έβριζα τον κερατά που τη βούτηξε (μα τι να την κάνει αναρωτιόμουν) και έβριζα και τον εαυτό μου που δεν το έλεγξα. :mad: :mad:🤬

Σήμερα ξαναπήγα στο Lidl, όχι για εργαλεία, για τρόφιμα, και εκεί που περπατούσα, σε εντελώς άσχετη θέση, είδα τη μεταλλική βέργα στο πάτωμα! Είχε πέσει από το κουτί και την είχαν κλοτσήσει οι πελάτες μακριά! 😲

Χάχα, απίστευτο!
Τη μάζεψα και την έβαλα στο καλάθι μου! :)

Ούτε στα έργα δεν γίνονται αυτά! :p

Καλημερα σε ολους.....!!!!

Έτσι είναι αυτά Νικο..μαζί με τις " κουφες" τιμές του Lidl γίνονται και κουφά πράγματα..!!!
Ήσουν τυχερός...!!!